FEMINA Live 2013: Specialshow med Citysingler

Kom og oplev de fantastiske kvinder fra Citysingler og få et rigtig godt grin ved specialshowet på FEMINA Live i Fredericia den 23. november 9.30-10.45

Kom og oplev de fantastiske kvinder fra Citysingler og få et rigtig godt grin. Trine Gadeberg, Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel. De er Danmarks sjoveste, lækreste og frækkeste comedy kvinder.
Dette liveshow er et hylemorsomt mix af vanvittige sketches, fede pophits og standup comedy - alt sammen serveret på høje hæle.
Kærlighedslivet er stadig fyldt med kikset kærlighed, groteske no go´s og pinlige platheder. Vi lover et show med fuld skrue, som ingen andre, end disse skønne kvinder, tør kaste sig ud i.

Tag veninden eller manden under armen og kom ind og se de sjove sketches med lesbisk linedance, shoppetyper, skedesvamp m.m. Citysingler vil få dig til at skrige af grin.
Kvinderne vil nikke genkendende til det hele og mændene vil ryste på hovedet.
  
Vi forkæler Jer med:
1 times Citysingler Specialshow
Entrébillet til FEMINA Live gældende hele weekenden
Morgenkaffe og croissant
Entré til FEMINA Live kl. 10.45 før alle andre
Prisen for hele pakken er kun kr. 199,-.
 
Du bestiller dine billetter ved at sende en mail til [email protected]. Skriv hvor mange billetter du ønsker og vi sender dig en mail retur med betaling og yderligere informationer. 

Læs mere om FEMINA Live i Fredericia her

Bestil dine billetter i dag – der bliver i den grad rift om pladserne til dette eksklusive show med de smukke kvinder.