til vi falder
Konkurrencer

Kom til gratis forpremiere på den nye danske film TIL VI FALDER

Nu kan du vinde billetter til det nye danske drama ”Til vi falder" med Dar Salim og Lisa Carlehed i hovedrollerne. Femina fylder en hel biografsal og Dar Salim kommer forbi og svarer på spørgsmål efter filmen - læs her, hvordan du kommer med

Nu har du chancen for at komme med femina til eksklusiv og intim forpremiere på filmen "Til vi falder" med Dar Salim og Lisa Carlehed i hovedrollerne. Vær opmærksom på, at forestillingen er i København.

Lidt om filmen ”Til vi falder”

Nogle år efter deres søn forsvandt under en ferie på en lille spansk ø, tager ægteparret Adam og Louise tilbage til øen for at afslutte politisagen. Det bliver et vemodigt og overvældende gensyn med det sted, hvor de engang var lykkelige. Mens Louise prøver at se fremad, kan Adam ikke slippe tanken om at finde ud af, hvad der skete med deres søn. Kærligheden er der stadig, men intet er, som det var engang, og Adam og Louise har hver deres måde at tackle sorgen, savnet og følelserne på. På forskellig vis forsøger parret at finde ud af sorgen og genfinde glæden, kærligheden og troen på et nyt liv. 
TIL VI FALDER er et stærkt og medrivende drama, der inviterer publikum med på en rejse ind i de følelser, reaktioner og handlinger, der i menneskets natur kan overtage alt, når fundamentet rystes af en uventet drejning i livet.
 
Den eksklusive forpremiere finder sted søndag den 14. april 2019 kl. 11.00 i Dagmar Teatret i København
 
Dørene åbner 10.30, og forestillingen starter kl. 11.00
Feminas chefredaktør Camilla Kjems byder velkommen 
Efter filmen vil der være mulighed for at stille spørgsmål til skuespiller Dar Salim og feminas chefredaktør Camilla Kjems
 
Sådan deltager du
Skriv en mail til [email protected]  senest den 7. april og vær med i konkurrencen om 2 billetter til "Til vi falder".

De heldige vindere får direkte besked. 

Se ”Til vi falder” – trailer her

Læs mere om: