Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Vædder

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

Dit tempo og aktivitetsniveau bliver generelt mindre end sidste år. Faktisk har du igennem en årrække presset dig selv, og det pres kan du nu begynde at lægge fra dig. Som Vædder kan du holde til en del, men du vil fra midten af maj til starten af november få mere ro og færre gøremål. I perioden fra sidst i juni til sidst i august er det oplagt for dig at holde en pause, så spring ikke sommerferien over i år! Her gælder det mere om at få slappet af end at rejse, for rejselysten kan du med fordel leve ud i starten af året – fra slutningen af januar til midt i marts vil være oplagt til en længere udlandsrejse.  Du vil få et nyt og anderledes syn på økonomi, men også mulighed for ny eller ekstra indkomst. Det kan skyldes din ambitiøse indstilling, men du kan også være heldig, hvad penge angår.  

Job

Du kan befinde dig i en helt ny arbejdsmæssig situation her fra årsskiftet. Selv hvis du ikke er i et nyt job, er du ambitiøs og stærkt fokuseret på din karriere. Din indsats kan især blive belønnet hen over sommeren. Hvis du har sluppet arbejdsmarkedet, er det vigtigt at have mål og ambitioner for din fremtid, og være bevidst om, hvad du vil bruge din tid på.  Din indsats fra 17/3 til 16/5 er både vigtig og afgørende. Det du sår her, kan du efterfølgende høste, hvilket betyder, at der kan være ekstra indtægter fra midten af maj.  

Kærlighed 

Følelser kommer til at spille en større rolle for dig, og du har mulighed for at finde helt nye sider af din partner. Måden du udtrykker din kærlighed og påskønnelse på, kan også få nye former. Du har brug for et personligt frirum, men må ikke slække på din opmærksomhed til din partner. For din single Vædder kan du træde frem og blive meget synlig i marts, hvis ellers ikke andre gøremål tager al din opmærksomhed. Kærligheden slår gnister omkring midten af april og i starten af august.

Årets muligheder 

Du koncentrer dig om det væsentligste og sætter dine mål.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om vædderen

Vædderens tegn er et såkaldt Ildtegn, og har derfor en medfødt portion ekstra energi med sig, som du givetvis bruger ved fysiske aktiviteter. Du er typen, som helst vil, og kan selv. Biler, mekanik, og anden transport er noget som tiltaler dig. Du er god til at få masser af gode ideer, men kan til tider mangle tålmodighed. Den røde farve er aktuel for dig