Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Tyr

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

I april kan du opleve udfordringer med at kommunikere, og her er det bedst at træde tilbage og være eftertænksom. Herefter er der store personlige forandringer på vej, der kan handle om frihed og selvstændighed. Det er især i løbet af foråret, du kan mærke dette, og får mulighed for at udtrykke dig som lige præcis den person du er. Omgivelserne vil måske føle sig lidt provokeret af de friheder, du tillader dig selv, men det er nødvendigt for at blive en mere original udgave af dig selv. Du kan støde nogle fra dig, men omvendt har du også gode muligheder for at tiltrække glade og positive personer, hvormed du kan udvide din omgangskreds.  Afhængigt af din alder kan du starte uddannelse, eller måske selv bruge dine erfaringer i undervisning af andre.   

Job 

Din trang til at forny dig kan smitte af på dit arbejdsliv, og det kan give dig medvind. Især i januar, april og august/september har du gode muligheder for at ”bryde igennem” og få succes. I den forbindelse bør du ikke være for egoistisk, men have øje for gode kolleger eller andre, der kan hjælpe dig på vej. Støtte og opbakning hjemmefra er lige så vigtigt, men også let at opnå.   

Kærlighed 

Du kan glæde dig til medvind i dit parforhold, som du måske allerede har taget hul på i efteråret sidste år. Optimismen smitter, og den kan i lige så høj grad komme fra din partner, som fra dig. Midten af maj kan blive vigtig for dit parforhold og især, hvis du indgår i et forhold, men også et eksisterende forhold kan få helt nye dimensioner.  Som Tyr har du behov for tryghed, og derfor er det ingen let sag at bryde op. Din før omtalte frihedstrang kan dog godt føre til, at du forlader din partner, men i så fald er det fordi, du nu har modet hertil. Selv med et brud vil du stadig opleve året som kærligt og næppe gå rundt som single ret længe. Fra starten af november er det mere økonomi end kærlighed, der optager dig.  

Årets muligheder 

Udforsk nye sider af din personlighed.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om tyren

Du elsker jordens glæder, såsom mad, sex, musik, og almindelig god dansk hygge. Også de jordiske glæder såsom penge og andre værdier er med til at gøre dit liv rigt. Du er godmodig, og der skal meget til for at få dig til at miste besindelsen. Tryghed og stabilitet er et must for dig. Oplevelser i naturen er altid noget, som kan berige dig i krop og sjæl.