Stjernetegn

Tjek dit stjernetegn: Sådan ser din garderobe ud, hvis du er …

af Redaktionen 3. januar 2019
Foto: Panthermedia
Hvis du tror på astrologi og at din fødselsdato på nogen måde har indflydelse på dit liv, vil du nok være nysgerrig efter at vide, hvordan dit stjernetegn påvirker din personlige stil. Netop det kan du få et bud på lige her.

Vædderen – 21. marts – 19. april

Innovativ, ledende og sensuel

Du kan godt lide at gøre dig bemærket, og men modsat Løven holder du lidt igen med meget vilde prints og for meget farvelade. Til gengæld er trendsætter, og du er altid den, der opdager nye brands og designere. Desuden er du gerne den, dine veninder spørger til råds om, hvilket tøj de skal iklæde sig på første date, og med god grund: Du ser nemlig altid upåklageligt chic og ubesværet ud.

Tyren – 20. april – 20. maj

Tålmodig, rolig og sanselig

Du sætter stor pris på komfort, og der er med garanti en masse lækre jeans, basis tees og sneakers i din garderobe. Det vigtigste for dit tøj er, at du føler dig tilpas og behageligt til mode. På samme tid værdsætter du også æstetik og nydelse, så selv om tøj først og fremmest skal være rart, går du aldrig på kompromis med skønhed eller stil.

Tvillingen – 21. maj – 20. juni

Intellektuel, livlig og rastløs

Du kan godt lide forandring og adspredelse, og du er altid på vej. Derfor er du godt tilpas i sneakers, men de praktiske sko – eller det praktiske look, helt generelt – er ikke noget, du har bundet dig op på. For på samme tid er du meget alsidig, og har du lyst til at tage stiletter på på en grå onsdag, gør du det. Din stil er lige så livlig og foranderlig, som du selv er, og du vælger gerne tøj om morgenen ud fra det humør, du er i.

LÆS OGSÅ: Hvad er dit månetegn? Beregn det her.

Krebsen – 21. juni – 22. juli

Sympatisk, privat og kompleks

Af person er du meget blød og varm, men din overflade kan godt udstråle en umiddelbar hårdhed. Det afspejler sig også i dit tøj, hvor du er forfalden til enkle klassikere, som gerne udstråler kompetence og elegance på samme tid. Måske har du en forkærlighed for farverne elfenben, champagne, taupe og bordeaux – det er nemlig alle toner, som bløder op for dit sofistikerede og professionelle udtryk og er med til at understrege, at du ikke er så hård, som du måske kan se ud.

Løven – 23. juli – 22. august

Kreativ, dramatisk og entusiastisk

Som Løve véd du præcis, hvordan du indtager et rum; ikke kun med din personlighed og energi, men også med dit tøj. Du er ikke bange for at skille dig ud, og du oser af selvtillid, når du dukker op på arbejde i røde kjoler, vilde prints og andet, andre kun ville overveje at tage på til meget festlige lejligheder. Du er hverken bange for farver eller statements, og dit outfit vil nærmest altid afspejle netop dette.

Jomfruen – 23. aug. – 22. sep.

Perfektionistisk, loyal og beskeden

Den typiske Jomfru er både pertentlig, ordentlig og feminin på samme tid. Det kommer også til udtryk i dit ordnede garderobeskab, som sandsynligvis er fyldt op med figursyede, klassiske og sofistikerede items. Dit tøj er feminint, men kun sjældent piget, ligesom du oftest holder dig til neutrale farver, som ikke skiller sig for meget ud. Du er elegant og underspillet – helt uden at være kedelig.

Vægten – 23. september – 22. oktober

Udadvendt, charmerende og retfærdighedssøgende

Du er en udpræget æstetiker, og det kommer også til udtryk i din garderobe, hvor du sætter pris på fine tekstiler, god kvalitet og eksklusivt design. Din stil kan være svær at indkapsle, for du veksler og skifter gerne udtryk fra dag til dag, men én ting er ret sikkert: Du udstråler luksus og elegance – dog uden det bliver for dekadent eller for meget.

Skorpionen – 23. oktober – 21. november

Lidenskabelig, stædig og privat

Du kan være lidt svær at sætte i bås, men der er ret stor sandsynlighed for, at du udadtil altid går upåklageligt klædt; poleret og strømlinet. Professionel, men med kant. På samme tid er du også en ægte ’hyggemås’, og der er stor sandsynlighed for, at du har en hel skuffe derhjemme, som udelukket er dedikeret til hyggesokker, bløde bukser og stor T-shirts.

Skytten – 22. november – 21. december

Energisk, humoristisk og ærlig

Du er entusiastisk og åben over for verden og dens muligheder, og det viser sig selvfølgelig også i den måde, du går klædt. Dit tøj afspejler, at du ikke har bundet dig fast til ét paradigme eller én trend, og du tror ikke på, at sort er redningen på alle tøjkriser. Tværtimod er du glad for klare farver, prints og for sjove fund, du lige kom forbi og faldt pladask for.

LÆS OGSÅ: Drømmetydning: Sådan tyder du dine drømmes symboler

Stenbukken - 22. december – 19. januar

Initiativrig, ambitiøs og bedrevidende

Stenbukken er et jordtegn, og de fleste Stenbukke vil have en meget praktisk og pragmatisk tilgang til tøj. Det betyder imidlertid ikke, at du ikke går op i at se sofistikeret ud, for det gør du allerhøjeste grad. Derfor er du dygtig (og vant) til at kombinere det behagelige og anvendelige med det sofistikerede. Det er således ikke unormalt, at du kombinerer sneakers med lange kjoler – begge dele skal bare være behagelige og anvendelige. Og flotte på samme tid, selvfølgelig.

Vandmanden – 20. januar – 18. februar

Visionær, selvstændig og idealist

Du er kreativ, og du går dine egne veje – det gælder selvfølgelig også for dit tøj! Du interesserer dig ikke for trends, eller hvad moden dikterer lige nu. Tøj skal nemlig være sjovt og ikke begrænsende! Du vil meget hellere skabe din egen stil og vise din sprudlende personlighed igennem den. Det betyder, at du ikke er bange for at sy dit eget tøj, ligesom du finder stor inspiration i genbrugsbutikker og second hand-platforme. Du nyder at eksperimentere, og du gør det med stor succes.

Fisken – 19. februar – 20. marts

Følsom, kreativ og intuitiv

Du er åndelig, og du er følsom, og mange vil nok beskrive din stil som ’afslappet boheme’. Det er nok heller ikke meget ved siden af: Du er tiltrukket af natur, sanselighed og bløde, fine tekstiler og prints. Dit tøj må meget gerne være behageligt, farverigt og spændende, men på samme tid også sensuelt.