Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Ugehoroskop
Uge 38

Der ligger en forfriskende ny energi over dig. Du har svært ved at begrænse dig, da dine interesser spænder vidt. Din kreative energi kan lide under et vist arbejdspres eller andres forventninger til dig. Det gælder om at sige fra overfor tidsrøvende og forstyrrende personer. Fredag får du en lys idé, som du dog selv forholder dig kritisk til. Det er en form for kvalitetskontrol.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.