Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Stenbuk

Ugehoroskop
Uge 8

Fra ugens start kan du befinde dig i godt selskab, hvor samtalerne glider let. Fuldmånen påvirker disse samtaler i en følelsesmæssig retning. Det er ikke det bedste udgangspunkt, hvis du skal være objektiv og nøgtern, så det må du udskyde til senere. Tal blot om de drømme, du går rundt med. Det kan vise sig, at de ikke ligger så langt fra virkeligheden, som du troede.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.