Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Stenbuk

Ugehoroskop
Uge 29

Du står overfor personer, der ikke helt vil det samme som dig. Hvis det gælder de fælles aktiviteter i ferien, kan det godt påvirke dit ellers gode feriehumør. Du må tage nogle valg og acceptere, at de også indebærer nogle fravalg. Med andre ord må du tage din del af ansvaret for, at du kan få en god ferieuge sammen med dine nærmeste. Fra søndag står du overfor en helt ny dagsorden.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.