Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Stenbuk

Ugehoroskop
Uge 8

Det kan blive en uge, hvor kommunikationen bliver et vigtigt omdrejningspunkt. Hold dig ikke tilbage, for du vil opleve at få gode tilbagemeldinger på det, du bidrager med. Særligt din stærke retfærdighedssans vækker begejstring. For nogle kan du virke meget kontant, men din fordel er, at du ikke så let lader dig styre af dine følelser. Du får sagt det, der er vigtigt. 

Ugens plus: En udflugt søndag kan bringe dig til smukke omgivelser. Tag dig tid til at nyde det!


Horoskoper

Mere om stenbukken

Stenbukkens tegn symboliserer alt, som er stabilt, praktisk, med et solidt grundlag. Livets sikkerhed er vigtigt. Stenbukken er kun lykkelig, hvis den er involveret i store projekter, som er rimelig sikre. Vil gerne nå toppen, hvor den faktisk har været på vej siden det var barn. Det er ikke typen, som brænder broer bag sig, og kan altid se en fordel i at kende mennesker i lang tid. At tage ansvar, at undervise eller i det hele taget at videregive viden og vækst til andre, kan indeholde store værdier for en Stenbuk.