Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 3

Du befinder dig bedst på sidelinjen, hvor du kan være dig selv. Her kan du træffe nogle vigtige personlige valg med baggrund i dine erfaringer og oplevelser. Du har en stærk vilje til at gennemføre dine beslutninger. Når det gælder din økonomi, kan der også være noget stort på spil. Her kan du lægge en ny kurs, men må være tålmodig for at se resultatet af dit valg. 

Ugens plus: Et par af dine nærmeste viser deres støtte, og I får et hyggeligt selskab i weekenden.


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.