Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 50

Der er personer, du i forvejen kender og holder af, der rykker tætter på dig. I kan være mere sammen, og det sætter du pris på. Får du gæster langvejs fra, kan du glæde dig til, at de bliver til efter jul. Allerede om fredagen kan der starte nogle dejlige og festlige dage hjemme hos dig. Her kan du selv være hovedperson og den, der bliver fejret. Du er energisk og får nogle livlige dage.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.