Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 38

Tvivl og usikkerhed vil nage dig på flere livsområder. Men du har stadig gode kort på hånden til at løse de udfordringer, der vil dukke op. Et dilemma kan handle om at få arbejde og fritid til at hænge bedre sammen. Det kan også være, at du må tage mere vare på dig selv og dit helbred, eller at der kan være et behov hos et af dine familiemedlemmer. Der må findes en holdbar løsning.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.