Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 38

Med din store retfærdighedssans kan du mægle mellem stridende parter. Det gælder også på arbejdspladsen, hvor der kan være en kamp om at komme til orde. Her byttes rollerne om i løbet af ugen. Du er selv på rigtig god bølgelængde med dem, du står nærmest, og det gavner især parforholdet. I trafikken kan du også opleve temperament. Her lader du dig heller ikke rive med.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.