Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 47

Det kniber lidt med at komme i julestemning, men måske er du også lidt tidligt ude. På hjemmefronten er det alt andet end jul, det drejer sig om. Det er ikke let at få skabt julehyggen. Du kan gøre det lidt lettere for dig selv ved ikke at forvente, du skal lave alt selv. Lidt indkøbte julegodter kan være en god start. Du må samtidig lægge øre til andres frustrationer.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.