Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skytte

Ugehoroskop
Uge 29

Selv om du sikkert har været omhyggelig med at tilrette dit feriebudget, kan det blive nødvendigt med justeringer. Der kan være noget, du vælger fra for ikke at belaste din økonomi unødigt. På sin vis har du en stærk økonomi, og det er netop det, du ikke ønsker at sætte over styr. En rejse kan lægge afstand fra alt det derhjemme, og det vil du nyde. Familielivet må du dyrke senere.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skytten

Skytten er et Ildtegn, og dermed fuld af fart og action. Den er født nysgerrig, og elsker at opleve nye og spændende udfordringer. Skytten vil gerne have et liv, hvor den kan udforske sig selv på sin egen glade og optimistiske facon. Den friske luft og udendørsaktiviteter er noget som tiltrækker, f.eks. sport eller noget med heste. Udland og rejseaktiviteter hører også under dette tegn. Skytten bliver som regel ikke så længe på det samme sted, men vil hele tiden gerne opleve nye og anderledes horisonter.