Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Månedshoroskop
juli


Livet bliver noget lettere og meget sjovere i starten af juli. Søsæt ikke nye initiativer fra den 8. Det gælder også på jobbet, hvor tingene herefter kører på nedsat kraft. Skal du ud at rejse, kan trafikken drille, og du bør især tage dine forholdsregler i dagene omkring den 9. og den 14., hvor der alligevel kan opstå forsinkelser. Månedens sidste uge bliver fantastisk.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.