Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Månedshoroskop
oktober


Omgangskreds og fællesskaber skiftes ud først på måneden. Det bliver samtidig begyndelsen på en periode med behov for at kunne trække sig mere tilbage. Du vil den 7. føle dig nødsaget til at forsvare dig overfor en kollega eller din partner. Men ellers er du blid og harmonisk i din måde at udtrykke dig på. Den 27. står du dog fast, også selv om det giver modstand.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.