Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Månedshoroskop
januar


Du tager ikke bare hul på et nyt år, men også en ny og noget anderledes hverdag. Da du selv har planlagt det, der skal ske, har du motivationen såvel som arbejdsevnen. Det gælder også, hvis du tager fat på at ændre livsstil eller vaner i en mere sund retning. I dagene omkring den 18. må kærligheden godt få lov at fylde. Sæt bare ord på det, der betyder mest af alt.

Månedens højdepunkt: Du starter året fyldt med energi.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.