Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Skorpion

Månedshoroskop
november


Du værdsætter din personlige frihed, som du kan bruge på forskellige måder. Der kan være en god grund til at finde perioder, hvor du kan være mere sammen med familien. Økonomisk kan du starte en periode med vækst, og allerede nu se de første positive tendenser. Selv om tingene tegner godt for fremtiden, bør du ikke lave aftaler med hovedet under armen. Få tjek på det juridiske.

Astrolog Brian TeglgaardHoroskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.