Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Skorpion

Månedshoroskop
februar

Februars solformørkelse har med dine hjemlige forhold at gøre. Bor I flere under samme tag, kan du finde det nødvendigt at definere rammerne for samværet. Her må du regne med protester og indvendinger. Det kan blive nødvendigt at genoptage denne snak. Dine udadrettede arbejdsopgaver ser også ud til at være i forandring - ret så radikale endda. Alt imens bør du passe på dine penge!


Horoskoper

Mere om skorpionen

En særlig evne til at gennemskue andre mennesker er til stede, ligesom man her finde de bedste psykologer og psykoterapeuter, samt indenfor bankverdenen, regnskaber, revision, ligesom de også mestrer hemmelighedens kunst til fulde. En Skorpion ønsker at have check og kontrol på ting og sager omkring sig, og er f.eks. ikke tilbageholdende med at bruge en smule manipulation for at får det, som den gerne vil. De er også hemmelighedsfulde, eller er gode til at finde ind til andres hemmeligheder.