Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Krebs

Månedshoroskop
januar

Måneden kommer i høj grad til at handle om dine relationer. Det er både dit parforhold, kollegiale forbindelser og alle andre, du omgås. I parforholdet er det især din partner, der kan befinde sig i en ny og krævende situation. Det kan stille krav til jeres indbyrdes arbejds- og ansvarsfordeling. I den forbindelse kan det netop være din partner, der den 13. åbner for en dialog omkring det emne. Forinden kan du opleve nogle hektiske dage. Her er det vigtigt at fordøje indtryk, før du er klar til at handle på disse. Fra den 20. handler det stadig om andre, men nu på en mere fri og uafhængig måde. Arbejdsmæssig kulegravning ophører den 26., og så bliver det en del sjovere at gå på arbejde. Plej dit helbred med masser af fysiske aktiviteter.


Horoskoper

Mere om krebsen

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.