Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Krebs

Årshoroskop
2018

Året som helhed 

For dig som Krebs er familien og din base noget af det vigtigste, og her er en udvikling i gang. Relationer er vigtige, og har du ikke disse på plads, kan du få det nu. Afhængigt af din alder kan børn være noget du ønsker, og det vil give stor glæde med en familieforøgelse. Glæde kan det også give selv om det viser sig at være andres børn, du får mulighed for at være noget for. Men børn eller ej, så får du mulighed for at inddrage mere sjov, leg, frihed og glæde i dit liv. En hobby eller et interessefællesskab kan du træde ind i med stor begejstring. Det kan være for at udfolde dit kreative talent, og det vil næsten være synd at lade være. Med nye interesser følger også nye bekendtskaber, og der kan i den forbindelse ske udskiftninger i vennekredsen.   

Job 

Igennem flere år kan du have oplevet en del turbulens i dit arbejdsliv. Selv om det ikke behøver at være jobskifte, kan mange ting have forandret sig, og til tider have været ret så stressende. Fra foråret er det som om, at du føler dig mere hjemme eller på rette hylde. Du kan forvente mindre stress og færre udefrakommende påvirkninger, der pludseligt ændrer dit arbejde eller dine opgaver. Nyd det så længe det varer, for nye og uventede forandringer dukker op igen fra starten af november. På det tidspunkt vil du igen få væsentligt mere at bestille.  

Kærlighed 

Din partner kan være din trygge base, men du må også være indstillet på, at han eller hun stiller krav til dig og jeres fællesskab. Både hvis du har et nyt eller et etableret forhold kræver parforholdet mere af din tid og din energi. Har du noget, der er værd at kæmpe for – så gør det! Resultatet vil du sikkert kunne se i løbet af august og september. Der er bestemt mulighed for at komme nærmere på hinanden, hvis det er, hvad I ønsker.  For den single Krebs kan ønsket om en partner se ud til at blive opfyldt. Især først på året og hele foråret er der amoriner i luften.  

Årets muligheder 

Gå ombord i dine nye interesser og fællesskaber.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om krebsen

Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Det er vandtegn, som symboliserer følelser, og sårbarhed. Også omgivelser i forbindelse med vand er særlig attraktiv for en Krebs, såsom at bo ved vand, at sejle, svømme, dykke m.v. Til sidst, men ikke mindst, så holder krebsen af alle slags traditioner.