Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2020 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Jomfru

Månedshoroskop
november

De første dage af november er det bedre at få afsluttet og afviklet end at starte på noget nyt. Aftaler og handler må justeres før de falder i hak, og det kan betale sig at være ekstra grundig i den anledning. Holder du dit fokus den 17. kan du opleve at mange af dine initiativer lykkes den sidste uge af måneden. Det er også de sidste dage i november, du får kærligheden at føle, og det er en skøn følelse!  

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om jomfru

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.