Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Jomfru

Månedshoroskop
februar

Det er hverdagens rytme og funktioner, der optager dig. Familiemedlemmers forskelle og til tider urimelige krav kan være svære at imødekomme. For ikke at komme i klemme her, har du brug for albuerum såvel som højt til loftet. Ved solformørkelsen midt på måneden, kan det hele virke uoverskueligt. Kig frem i stedet for at hænge dig i fortiden, så finder du en løsning. Sidste del af måneden er kærlig.


Horoskoper

Mere om jomfru

Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser som jomfruen ofte gør sig involveret i. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme, og særdeles ansvarlige. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnet til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorie, eller andet, som kræver sans for detaljer.