Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2019 bliver.

Som noget nyt kan du også finde ud af, hvad dit månetegn er her.

God læselyst!

Fisk

Månedshoroskop
juli


Har du givet lidt for meget af dig selv på det seneste, er det tid til at holde igen. Selv om du så gerne vil hjælpe og give til andre, er du ved at løbe tør. Du vil opdage, at du selv har personer i dit netværk, der både kan og vil hjælpe dig. Helt konkret får du hjælp til dagligdagsting, der kan gøre livet lettere for dig. Du kan have flere grunde til at feste sidst på måneden.

Astrolog Brian Teglgaard


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.