Horoskoper

Velkommen til feminas horoskoper

Her på siden kan du finde dagens horoskop og en beskrivelse af dit stjernetegn. Du kan også se, hvordan din uge, måned eller hele 2018 bliver.

God læselyst!

Fisk

Månedshoroskop
januar

Du har et stort drive, når det gælder dit arbejde, hvor du tager hårdt fat. Men husk endelig at opretholde din fintfølende indre balance, så du ikke overanstrenger dig, hverken mentalt eller fysisk. Du har sikkert dine ”alternative” metoder, du bruger for ikke at overanstrenge dig. Egentlig er det dine venner og dit netværk, der optager dig. Det gælder foreningsliv, kolleger og andre fællesskaber. Det er også her, der kan opstå lidt tumult, men hvor du er den, der forsøger at holde sammen på det hele. Den 20. har du mest lyst til nærvær på tomandshånd sammen med den, du holder af. Men det kan være vanskeligt helt at træde ud af de fællesskaber, du har engageret dig så dybt i. Det bliver dog lettere i den sidste uge af måneden.


Horoskoper

Mere om fisk

Du er det mest opofrende af alle stjernetegnene. Dit livs vigtigste lektier er at sætte grænser, samt at udfolde din kreativitet. Som det opofrende væsen du er, arbejder du helst med og for mennesker. Du er en meget følsom, sensitiv og sårbar sjæl, som vil gå langt for at tilgode dine omgivelser ønsker og behov. Din fantasi er uovertruffen, og du elsker eventyr. Hvis du ikke arbejder i den kreative verden, så er det at arbejde med, eller for mennesker det rigtige for dig.