Horoskoper

Årshoroskop 2021: Farvel til annus horribilis og goddag til fornyet håb

af astrolog Cathrine Oppenheim 7. december 2020
Illustration: Anna Houplain
2020 blev en hård fødsel, men måske lysner det forude? Her får du astrologens bud på, hvad du kan vente af 2021 - både når det gælder kærlighed, job, personlig udvikling og livet generelt.

Året 2020 bød på store omvæltninger for alle – ikke bare i Danmark, men i store dele af verden.

2021 vil, ifølge planeternes stilling, bringe os mere ro. De ændringer, som indtraf i år, skal stadig bearbejdes, og mange samfundsforhold må i den forbindelse gentænkes.

Astrologisk handler det i 2021 om, at en langsomtgående planet (Saturn) skifter tegn fra Stenbuk til Vandmand, og dermed skifter verdensbilledet også. 

Det er naturligt efter større omvæltninger at se på sit liv med nye øjne. Begivenhederne i 2020 bidrog til, at vi nok ser anderledes på vores tilværelse – hvis ikke, så er det oplagt at gøre det nu.

Astrolog Cathrine Oppenheim giver dig her dit årshoroskop.

Klik på dit stjernetegn og læs dit årshoroskop

Vædderen

Tyren

Tvillingen

Krebsen

Løven

Jomfruen

Vægten

Skorpionen

Skytten

Stenbukken

Vandmanden

Fisken

Vædderen 21/3 - 20/5

Kærlighed

Alt bliver nemmere i 2021 i forhold til sidste år! Det smitter naturligvis også af på dit kærlighedsliv, som vil synes nærmest nemt i forhold til sidste års udfordringer. Kærligheden kan i år udfolde sig på forskellig vis, alt efter hvor du befinder dig og på kærlighedens vej.

Er du single og har et ønske om at finde en livsledsager, vil energien og kræfterne til det være til stede – i mere eller mindre grad.

Efter længere tids stilstand i 2020 nyder du nu at kunne se fremad og indtage og prioritere kærligheden, som i den grad er med til at berige dit liv, give dig tryghed og gøre dig i godt humør. Din selvtillid er tæt på at være i top, når det gælder romantik og flirt, og forårs- og sommerperioden samt oktober vil være bedst egnet til at date og søge efter en partner.

Især i oktober er det sandsynligt, at du kommer meget tæt på en potentiel partner. Det er måske også på det tidspunkt, at det skal vise sig, om I skal gå videre sammen.

Lever du i et fast forhold, trænger du til at få bekræftet dine følelser: Elsker I stadig hinanden, og er de tætte bånd intakte efter sidste års udfordringer?

Svaret vil med stor sandsynlighed være ja, dog skal der arbejdes lidt på at komme hinanden nærmere. I har de bedste forudsætninger for at rejse kærlighedsenergien i starten af året samt i april.

Din bedre halvdel kan nås med særlige romantiske tiltag fra slut februar til slut marts. I april er det vigtigt, at du forsøger at forstå din partner, som måske har behov for at ændre på sin hverdag.

Det kan betyde, at hverdagens rutiner bliver ændret for at give din partner en følelse af frihed – især hvis hverdagen synes forudsigelig. Derudover ser kærlighedslivet konstruktivt ud i 2021, især når du får dit behov for tryghed opfyldt.

Familie og venner

Der vil falde mere ro over den nære familie i 2021. Fokus kommer formentlig til at ligge på forholdet til svigerbørn og søskende – ældre som yngre. I de relationer, hvor noget kan forbedres, vil du sætte ind, eller du vil i stort omfang prøve at stille især ældre søskende tilpas.

Nye familiemedlemmer kan komme til efter mange års fravær, og her skal forventningerne måske lige afstemmes.

Giv det tid, så alle har en chance for at lære hinanden at kende, inden der stilles krav. Den bedste tid sammen med familien ligger i marts, april, september og december.

Familien har på godt og ondt ændret sig meget de senere år, og der vil være mange bånd, som ikke længere er knyttet.

Din vennekreds har mulighed for at blive udvidet betragteligt, og måske vil det især være ældre personer, du får en tæt forbindelse til. De har mange erfaringer, som du kan lære af – men der vil også være personer iblandt, som du synes er lidt for gammeldags i deres udsyn, så dem vil du af gode grunde holde lidt på afstand.

Venner vil komme med inspiration, og er du interesseret i ny teknik og IT, vil din maskinpark vokse i løbet af året.

Hverdagsliv

Du går op i, at der skal være orden i tingene. Det gælder på mange af livets områder, men der, hvor du opholder dig, skal der være en form for organiseret orden. Nogle vil måske synes, at du fokuserer for meget på de små detaljer, men det giver dig en stor tryghedsfornemmelse.

Du arbejder gerne hurtigt og kan lide at få løst dine opgaver, hvilket du også er god til.

Du går grundigt til værks og arbejder allerbedst i højt tempo, og når du kan se resultater med det samme. Jobmæssigt, hvis du stadig er på arbejdsmarkedet, vil du opleve en lettelse i arbejdsbyrden, som har ligget højt de seneste år.

Nu kan du sænke skuldrene og gå dybere ind i de opgaver, du bliver pålagt.

Har du planer om at ændre på dit arbejde, vil starten af januar være aktuel. Måske vælger du at gå i en helt anden retning, eller du får en aha-oplevelse og kan pludselig se den dybere mening med nogle arbejdsgange, som gør, at du får et andet syn på arbejdsprocessen.

Det er også i januar, at du får mulighed for at indskrænke projekter og dermed kun koncentrere dig om de vigtigste.

Sidste år bød på flere udfordringer i forhold til dit velbefindende, og det var måske knapt med overskud og energi. Det forbedres markant i 2021.

Du vil finde et bedre arbejdsflow, som bevirker, at du føler dig langt bedre tilpas i hverdagen – især fordi du ikke længere føler dig under samme pres som i 2020.

Fremtid

Vejen frem synes mere farbar i år end længe. Der er ikke længere forhindringer, der sætter en stopper for dine udfoldelser. Du vil være langt mere fremsynet og positiv overfor ændringer og nye tiltag i tilværelsen. Nogle Væddere har stadig mulighed for helt at ændre karrierevej, men det kræver en lang beslutningsproces.

Måske er du midt i den og tager tilløb. Du vil i den kommende tid tillægge den økonomiske tryghed stor værdi. For nogle kan det betyde, at sparekniven må frem, måske på et tidspunkt som du slet ikke havde regnet med.

Covid-19-krisen kan muligvis have en finger med i spillet.

Økonomien kan dog også gå i en helt anden retning, nemlig ved at du får flere uventede indtægter, og dermed er din økonomiske situation meget anderledes. Sørg for at have penge på kistebunden.

Årets højdepunkter

Du vil generelt være involveret i projekter, hvor der er flere om at løse opgaverne. Der er særligt to højdepunkter i år, som du bør benytte dig af, hvis du ønsker succes – april og oktober.

I april får du mulighed for at multitaske mellem flere forskellige ting, og de fleste af dem fører til gode resultater.

Vigtigt er det i den forbindelse, at du holder koncentrationen, for der kan forekomme mange løse ender. I oktober vil fokus være på samarbejde. Der er især én person, som du har god kemi med, og som evner at tænke ud af boksen. Sammen får I mange ideer.

Din største gennemslagskraft viser sig fra 1. november og cirka seks uger frem. Her er din vilje særligt mærkbar, og du tager ikke et nej for et nej.

Du bliver ved, indtil du får det, som du vil have det. Det samme kan også gøre sig gældende omkring 25. februar.

Tyren 21/4 – 21/5

Kærlighed

Du vil stifte bekendtskab med mange facetter inden for kærlighedens område. Der er mange variationer af dine følelser, og de kan blive særdeles berigende for dit kærlighedsliv alt efter hvor på kærlighedens vej, du befinder dig.

Lever du i et fast forhold, skal der nok mere til for at få dig op i nye romantiske højder, men du bør være opmærksom på ikke at tage kærligheden for givet.

Dermed kan du selv gøre en indsats for at forbedre forholdet. Især fire gange i løbet af året kan relationen gøres mere intens og sansende – i januar, februar, april og juli. Her er mulighederne for at komme hinanden nær stor, og er der kanter, der trænger til at blive slebet til, er februar og juli oplagte perioder til at gøre noget aktivt og konstruktivt.

Din partner kan virke lidt rastløs i slutningen af januar – så giv din kæreste mulighed for "at være" og accepter, at vedkommende har brug for at følge sit eget spor i en periode.

Nærheden kommer tilbage, især når du støtter op om din partner. I tiden mellem 1. maj og 11. juni vil du være den aktive i forholdet.

Din bedre halvdel har ikke så meget drive og har særlig behov for din omsorg. Er du parat til at yde den "service", vil I begge få opfyldt jeres behov for tryghed og sikkerhed hos hinanden.

Er du single, vil der i år være flere muligheder for at dyrke kærligheden. Det kan også være, at der kommer noget mere varigt ud af en af de forbindelser, som etableres.

Især et bekendtskab vil komme til at betyde noget – mere end normalt – og det kan via et møde midt i februar få konsekvenser. Måske er du i tvivl, om det er noget, og der skal flere møder til, for at du kan blive sikker i din sag.

Andre møder kan finde sted i april, maj og december. Især fra 25. februar til 21. marts vil du være særlig åben overfor romantik og sværmeri.

Derudover er du på kærlighedstoppen i april-maj og august-september og vil være særligt modtagelig for tilnærmelser midt i marts. Du kan nå nogle følelsesmæssige højder/dybder sidst i januar og december.

Familie og venner

Man skal ikke kritisere Tyrens familie. En vis stolthed præger familiehistorien, og i den forbindelse kan der være skubbet mange ting ind under gulvtæppet.

Større ændringer i familien – og dermed boligen – kan især finde sted i januar, april, juli og oktober. Har du planer om at foretage større omlægninger, er det oplagt at gøre det på de tidspunkter.

Da det langtfra er sikkert, at det går så let som håbet, kan der opstå forsinkelser i projekterne – især i januar, maj, august og oktober. Måske er det ikke muligt at gøre alle tilfredse eller få alt til at gå op i en højere enhed, men du vil gå langt for at gøre alle tilfredse, og for at det skal lykkes.

Du vil især være opmærksom på familieanliggender i marts, i juni og juli.

Du vil gøre meget for at beskytte din familie og ser i den forbindelse gennem fingrene med mange ting.

De venner, du vil foretrække at omgås i 2021, er dem, som kan tænke ud af boksen. Du får meget ud af at diskutere ukonventionelle emner eller noget, der måske kun interesserer de få. Men du vil få opfyldt dit ønske, da mange af dine bekendte har fået udvidet deres interessefelt, som også er dit.

Det kan være spirituelle emner, som siden 2012 har været en af dine foretrukne interesser. Nogle venner kan i årets start uventet få vendt op og ned på tilværelsen, og du vil uden tvivl træde til og hjælpe, hvis der er behov.

Hverdagsliv

Arbejde fylder meget i dit liv, og i år vil det blive et større omdrejningspunkt. Du har lyst til at udvide dit jobområde, det vil sige få mere ansvar eller udvide din forretning. Det kan dog være forbundet med nogle restriktioner, måske i forhold til Covid-19, men det vil i så fald være efterdønninger fra sidste år.

Under alle omstændigheder vil du have mod på at gå nye veje, også hvor udlandet kan være involveret. Det behøver dog ikke nødvendigvis at have med dit arbejde at gøre, men mere på privatsiden. Har du fødselsdag mellem 26. april og 4. maj, vil det bedste være, at du arbejdsmæssigt kun binder dig for korte perioder eller projekter.

Din frihedstrang er stor, og du har behov for at kunne handle impulsivt. Du vil måske også mærke en lille uro og rastløshed, som giver dig lyst til at gøre noget helt andet, end du plejer. Helbredsmæssigt fungerer du bedst, når der er balance i dit system. Det kan være små detaljer, der udløser ubalancer.

Fremtid

En del Tyre vil mærke rastløshed og stor lyst til gøre noget utraditionelt. For mange kan orlov eller nogle uger eller måneder uden arbejde være en midlertidig løsning. Vikariater eller konsulentjobs kan også være en mulighed, og hvis frihedsfølelsen er meget udtalt, kan man rejse til udlandet for en tid. Vigtigt er det, at du hele tiden har mulighed for at komme videre i tilværelsen og lægge fortiden bag dig.

Selv om jobområdet måske kommer til at fylde meget i 2021, kan det planlægges, så det imødekommer dit behov for uafhængighed og frihed – også selv om det kan blive en udfordring. Du ændrer livsopfattelser i disse år, hvilket giver dig mulighed for at slippe nogle af de meget faste principper, som du har fulgt i årevis.

Årets højdepunkter

Du får alle livsområder i spil i år. Det betyder blandt andet, at du får travlt, og nogle perioder vil være mere lykkebringende end andre.

Hele fem gange i årets løb får du chancen for at få succes med dine tiltag og projekter: I februar handler det fortrinsvis om udvidelse af jobmuligheder, i april får du personlig vinding, i juni har du mulighed for at udtrykke dig enten verbalt eller skriftligt, hvor du kan nå en stor målgruppe med dit budskab, i september får du hverdagen, arbejdslivet og dit velvære til at gå op i en højere enhed, og i oktober har du mulighed for at forbedre nogle livsområder, som kan give dig forbedret status.

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn udvikler sig som god vin - og det samme gør du

Din største gennemslagskraft ligger i tidsrummene marts, fra midt april til midt maj og fra midt august til midt september.

Især marts kan blive din bedste tid i 2021, hvor du får mulighed for at shine og få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Tvillingen 22/5 – 21/6

Kærlighed

Et liv uden en partner føles ikke rigtigt for dig. Du søger, også gennem din livsledsager, at udvikle kærligheden. Et af dine temaer for at nå nogle dybere følelser kan være, at du er mere selektiv i dit valg af partner.

Et behov, der med stor sandsynlighed bliver vigtigere med alderen og måske især efter tidligere parforhold. Det handler blandt andet om at finde ud af, hvordan du selv er indrettet i forhold til partnerskab.

Du har behov for stor frihed eller bevægelighed i dit faste forhold, og du trives bedst med en partner med optimistisk livssyn, som hele tiden prøver at udvide sine rammer for livskvalitet.

Dit faste forhold har måske haft udfordringer i 2020. Din partner har formentlig foretaget større ændringer i sit liv, og det har påvirket dig og rejst spørgsmål, som du nu tumler med.

Det kan bevirke, at du i de første tre måneder af 2021 vil overveje forholdet, og hvordan det skal fortsætte. Måske har din partner fået et nyt udgangspunkt og tænker ikke så meget over de konsekvenser, forandringerne vil eller har medført.

Din partner har masser af ideer og stor lyst til at få dem afprøvet. Senere på året falder der ro over forholdet – især september og oktober vil være konstruktive måneder, hvor kærligheden kan blomstre op.

I november er du særlig lydhør overfor din partners ønsker og behov.

Der vil i perioder være brug for at justere og tale tingene igennem, så I sammen kan finde en vej, så forholdet kan udvikle sig yderligere.

Dagene op til den 11. august vil give anledning til debat, hvor du har brug for din partners opmærksomhed, hvilket du ikke undlader at gøre opmærksom på. Det gælder også i slutningen af november.

Er du single og ønsker et forhold eller en uforpligtende relation, vil der i år være mange muligheder for at få det ønske opfyldt.

Især i første halvår af 2021. Der vil blive møder med personer, hvor I kommer meget tæt på hinanden – men muligvis kun for en stund.

Familie og venner

Livlighed og masser af kommunikation præger ofte familiebilledet hjemme hos dig. Man er god til at tale og formulere sig, og nogle gange kan der godt blive lagt en psykologisk vinkel på familieforholdene, hvor tendensen til at analysere hinanden er stor – måske fordi det er nødvendigt.

Der kommer og går mange i hjemmet, og lige præcis på det felt, er det vigtigt for dig, at der er en form for orden eller husregler, som bør overholdes. Det kan i perioder knibe, og det giver dig en unødig stressfølelse.

Og apropos stress vil det være klogt, hvis du har så meget styr på tingene som muligt i slutningen af marts og i starten af april.

På grund af den livlige trafik i familien og i hjemmet sker der ofte mange hændelser, som naturligvis skal diskuteres.

Mest fokus vil der være på familielivet i august og september, hvor der vil være endnu mere aktivitet end normalt.

Går du i flyttetanker, eller har planer om at renovere boligen, kan det blive aktuelt i starten eller i slutningen af året.

At mødes med vennerne var svært i 2020 på grund af Covid-19. I år bliver det lettere for dig at have et socialt liv. Flere af dine venner, der tydeligvis var meget påvirket af krisen, har fået livsgnisten tilbage. Derfor vil samvær med venner blive højdepunkter, hvor ideer og inspiration igen kendetegner samværet.

Hverdagsliv

En form for fastlåsning prægede på grund af Covid-19 sidste år. Der bliver for dit vedkommende mere action og flere muligheder i år. Mange af de ideer og planer, du havde i 2020, tager du op igen og videreudvikler. På arbejdsområdet bliver der mulighed for, at noget nyt kan ske. Det vil især være i sommerperioden, at det i første omgang bliver relevant.

Mulighederne kommer igen senere, formentlig i 2022. Der kan ske en udvidelse af arbejdsområdet, eller du bliver mere synlig i forbindelse med jobbet. I marts kan du være usikker på, hvilken vej du skal gå fremover, og det kan gælde arbejdet som generelt i tilværelsen.

På det tidspunkt kan du ikke tage beslutninger. Det samme kan gælde sidst i august. Går du med planer om for eksempel kostomlægning, er det oplagt at gøre det i januar.

Fremtid

Selv om det til tider kan være ganske uklart for dig, i hvilken retning dit liv skal gå, vil der i år være flere muligheder for afklaring og for at udvide eller udvikle eksisterende planer.

Mange Tvillinger lever af at undervise, skrive og kommunikere på mange forskellige platforme.

Mængden af opgaver på det felt vil blive større, hvilket især kan mærkes i maj, juni og juli. Der er også mulighed for, at du vil påbegynde studier.

Måske har du haft ønsket i lang tid, og det er oplagt at bruge de chancer, der nu byder sig. Har du nogle ufærdige fagområder, kan du nu fuldende dem.

Der er mange muligheder, og udfordringen bliver at vælge det, du mest brænder for. Ny teknologi og brugen af den vil være et felt, du kaster dig over, og som du også vil komme til at mestre, da det vil give dig ekstra gode muligheder for at lykkes med dine tiltag.

Fred og ro bliver der ikke så meget af, og i år vil du trives godt med at have mange opgaver, der hver kræver noget forskelligt og giver en behagelig alsidighed i hverdagen.

For alle Tvillinger gælder i 2021, at livet kan betragtes ud fra et andet eller helt nyt perspektiv. Det giver glæde og tilfredshed.

Årets højdepunkter​

Du er af natur nysgerrig og holder blandt andet af at læse og studere. Måske dedikerer du dette år til at udvide din horisont betragteligt. Du har chancen for at gøre det.

Det mest oplagte tidspunkt for dette vil være fra årets start og til maj og igen fra august og resten af året.

Klarer du studierne, er du klar til at gøre brug af din nye viden i 2022. Rejseaktivitet vil sandsynligvis ligesom studierne komme til at fylde meget i 2021.

De tidspunkter, hvor du har mulighed for at gøre dig mest gældende i året, er i januar, marts, juli, september og starten af november. Hvis du kan planlægge efter de perioder, kan du forvente succes og fremgang.

Derudover vil der ydermere være to perioder, der er gunstige for Tvillingerne: Fra 4. maj til 11. juli, og den allerbedste tid for dig udspiler sig fra 11.-29. august.

Krebsen 22/6 – 22/7

Kærlighed

Partnerskab bliver nemmere i 2021. Det er, som om den tyngde, der længe har hvilet over forholdet, nu letter. Måske handler det om, at din partner har fået det nemmere i sit liv.

Nye kapitler åbnes for dig og din partner, og de krav og forventninger, I sammen har skabt de seneste år, skal nu afprøves.

Holder det i det virkelige liv, og har I stadig de samme ønsker for fremtiden? Krebsens følelsesliv er ikke så let at forstå – ej heller for Krebsen selv. Men i forholdet til din udkårne skal der helst være meget stærke følelser i spil. Du har brug for nærhed og intensitet og kan bedre "mærke" end forstå de talte ord.

Din partner skal helst være din faste klippe – ikke bare i de intime stunder, men HELE tiden.

Det kan være i handlinger og i de små ting i hverdagen. Hvis ikke din partner er bevidst om, at det betyder meget for dig, må du give udtryk for det, og sammen må I finde et "sprog", der kan give dig den stabilitet og sikkerhed, du trives med.

Generelt har forholdet de seneste mange år kørt på din partners præmisser, og det vil det gøre i nogle år endnu.

Derfor er det vigtigt, at du finder en måde, hvor du også kan tilgodese tid og rum til dig selv. Din partner vil blive mere tilstede og nærværende i den kommende tid, hvilket går helt i tråd med dine ønsker for en ægtefælle.

Parforholdet og dets videre udvikling kommer til debat i den sidste del af januar og i starten af august.

Igen kan det blive nødvendigt at tage forholdet op til revision for at tjekke, om I lever op til hinandens forventninger. Desuden kan der være lidt uenigheder i forholdet først i maj og sidst i oktober.

Hvis du vil gøre noget godt for forholdet, er det oplagt at planlægge nogle kærestedage i løbet af året, og her vil starten af juni og slutningen af september være oplagte.

Din partner vil især kræve din opmærksomhed i januar og december.

Ikke alle Krebs lever i faste parforhold. Lever du alene og vil gerne have en kæreste, vil flere muligheder byde sig i løbet af året.

Især midten af april, oktober og november er måneder, hvor du vil være særlig tændt på at finde en partner, og hvor du har lettest ved at åbne op og vise stærke og dybe følelser.

Familie og venner

Krebsens familieliv kræver, at der skabes eller holdes en god balance, især for at Krebsen kan trives. Det er lige præcis det, som Krebs kan bruge meget af deres tid og liv på.

Det vil næsten altid være dig, der trækker det største læs i familien for at opnå den ro og gode stemning, som du ønsker.

Da det er dig, der har de største behov, vil du altid reagere på disharmoni i familien og det giver "fast arbejde" for dig.

Har du nogle ønsker om at flytte eller ændre på din boligsituation, vil der være adskillige muligheder i 2021.

Måske har du kun renovering i tankerne, til gengæld kan det blive en total "make-over". Det vil især være i januar og i december, at aspekterne for de største omlægninger er i spil, og det er derfor også oplagt, at det er på de tidspunkter, du rykker.

Ydre omstændigheder kan sagtens være årsag til, at du beslutter at hive teltpælene op, og ikke kun fordi du har lyst til, at der skal ske noget.

Derudover vil der være forskellige tidspunkter på året, hvor du kan forny boligen eller flytte. Trangen til at ændre på boligforholdene er stor, men om det bliver til noget, vil tiden vise.

Vennekredsen har ændret sig. Måske er den skrumpet ind, idet nogle af dine nærmeste har trukket sig væk fra jeres relation.

På mange måder er det en stor lettelse for dig og giver dig mere "plads" i dit eget liv. Måske er det værd at reflektere over, da det samme måske er sket tidligere, uden at du gav det særlig opmærksomhed. Har du planer om at holde en fest, er marts et godt bud.

Hverdagsliv

Selv om Krebse har brug for stabilitet i tilværelsen, skal hverdagen være spændende. Hvordan man kan gøre den interessant hver dag er en udfordring. Krebsen vil gerne udvide sine kompetencer i de ting, som den har med at gøre i hverdagen.

I 2021 vil der være masser af muligheder for at finde udfordringer, der giver større perspektiv i hverdagen. I 2021 vil der være nogle mentale udfordringer, der skal klares, hvor du i højere grad må tænke dig frem til løsninger i teorien.

Om de så holder i praksis, må tiden vise. Fra maj til august vil du lade dig lede af din intuition fremfor dine tanker, og det kan føre dig ad mange veje, og derfor vil du også – måske inden året er omme – have flere små jobs ved siden af det daglige. Hverdagens rutinearbejde kan lægges om – mere eller mindre frivilligt – sidst i januar.

Fremtid

Du kan godt lide at bane vejen for nye tiltag. Normalt har du næsten altid andre med på dine ideer, så det er sjældent dig alene, der kører løbet. Måske er 2021 året, hvor du selv får trukket noget i gang, som du kan sætte dit præg på. Nye tekniske opfindelser vil pirre din nysgerrighed, og du vil ikke lade dig afskrække, så længe det har din interesse.

Tekniske hjælpemidler, der kan lette hverdagen, vil – hvis du er åben over for det – nærmest kunne udrette mirakler. Det kræver en mental omstilling, men er det tilpas interessant, vænner du dig hurtigt til det nye.

Årets højdepunkter

Fra årets start og indtil midten af maj kan du forvente at få en del bevågenhed, og i den periode er det oplagt at udnytte denne synlighed.

Således er der især to tidspunkter – sidst i januar og midt i april – hvor du kan få held med at markere dig i det offentlige rum. Desuden vil dagene midt i oktober og omkring jul også være velegnede til at få opmærksomhed på dine mærkesager.

Men der er også et andet interesseområde, som ligeledes kan få vind i sejlene, og det handler om din stadige interesse og nysgerrighed på spirituelle og psykologiske områder.

I maj og i juni kan du især gøre dig gældende med din viden og kompetence, og hvis du trænger til at udvide din horisont yderligere på feltet, kan ophold på kurser og retreats (eventuelt i udlandet) på de tidspunkter være en oplagt mulighed.

Din intuition skærpes i sommerperioden.

Løven 23/7 – 23/8

Kærlighed

Allerede i foråret 2020 mærkede du, at forventningerne til parforholdet blev mere markant. Fik I talt om det dengang?

Hvis ikke vil 2021 være året, hvor forholdet kan tages op til revision. Mange år er måske passeret, uden at forholdet er blevet næret, og er det tilfældet, trænger I begge til en opblomstring eller til at overveje, hvorfor I forbliver sammen.

I de forhold, hvor der stadig er respekt og nysgerrighed på hinanden, kan det betale sig at investere tid og kræfter i at gøre forholdet endnu tættere.

Der vil komme små bump i kærligheden i år, men er forholdet godt funderet, kan det kun udvikle sig i en positiv retning.

I de forhold, hvor kravene synes store eller umulige at opfylde, er det tid til at gå i en alvorlig dialog om det videre forholds indhold. Det kan være, at I skal helt ud til kanten for at finde en brugbar vej frem – sammen.

Det er kun godt at stille krav – så er der ikke noget, man skal gætte sig til, og det vil også blive tydeligt, hvorvidt I hver især er indstillet på at fortsætte forholdet, eventuelt på nye betingelser.

Generelt er der fine aspekter for kærligheden hele året. Der vil dog være få tidspunkter som sidst i januar, i maj, august og oktober, hvor der skal forhandles lidt mere om, hvordan I hver især ønsker, at forholdet skal være. I de perioder vil kravene være større og måske med god grund.

Den bedste periode for kærlighedens udfoldelse er sidst i marts, start juni, sidst i september og oktober og sidst i november.

Er du single Løve og ønsker et forhold, kan der dukke en seriøs partner op i 2021.

I den forbindelse er det klogt at have tænkt over og formuleret nogle forventninger. Selvfølgelig skal I se hinanden an og finde fælles fodslag, før der kan stilles krav.

Men det følger med, og hvis ikke du stiller krav, vil en potentiel partner med stor sandsynlighed gøre det.

Derfor er det godt at være på forkant. Løsere forbindelser er også en mulighed, og der vil være mange muligheder for spændende møder i april, juni og oktober. Særligt kan et møde sidst i januar blive interessant på sigt.

Familie og venner

Der er fire tidspunkter i 2021, hvor familielivet især bliver omdrejningspunkt. Det kan skyldes flere ting, men især vil der i sidste halvdel af januar være fokus på ændringer i boligen – eksempelvis flytning – men det kan også dreje sig om selve familiesammenholdet.

I starten af juni kan der være behov for renovering af boligen eller lidt dybere samtaler, som skal til, for at alle i familien får givet udtryk for deres meninger eller følelser. I oktober kan der for alvor komme skred i familieprojekter, som virkelig gør en forskel, og midt i november vil der også være basis for at forbedre eller rydde op i eksempelvis kælder eller pulterrum.

Forholdet til dine venner og bekendte kan gå ind i en ny fase, hvor du måske stiller dig mere kritisk an end tidligere. Forbindelse til nogle nære relationer kan mindskes, ligesom de også kan blive tættere og mere forpligtende.

Under alle omstændigheder vil det være et område, som du tillægger større opmærksomhed. Nye venner og bekendte kan komme ind på scenen, og der vil være flere der "kæmper om din gunst".

Det sociale liv kan på nogle områder blive udvidet og på andre indskrænket. Du bør regne med, at du vil være en efterspurgt person især i det sociale liv.

Hverdagen

Jobområdet, hvis du stadig er på arbejdsmarkedet, kan ændre sig pludseligt, og her gælder det om at tænke hurtigt og følge med de trends, der dukker op.

Mange af de gamle arbejdsdyder er under omlægning, og det har Covid-19 måske skubbet til. Arbejdsforhold er ændrede, eventuelt til mere hjemmearbejde.

For nogle har det været en velsignelse, for andre en følelse af ensomhed. Ny teknik kan præge arbejdslivet i det kommende år. Robotter kan eksempelvis tage over i nogle arbejdsopgaver, og meget vil foregå i den virtuelle verden.

Noget i hverdagen vil blive væsentligt nemmere. Det kan gælde din sundhed, hvor du måske i 2020 har haft udfordringer, som du nu har fået klaret, så skavanker, der har præget hverdagen de seneste år, er forsvundet.

Meget føles lettere i 2021, og dit humør er så småt ved at vende tilbage til normalen.

Det kan dog stadig være aktuelt at foretage større ændringer i hverdagen. Det kan være livsstilændringer, som berører kosten, der kan dukke mere fitness op i hverdagen, eller det kan vise sig arbejdsmæssigt.

Fremtid

Ny teknik kommer til at fylde meget for os alle – men især for Løverne i forbindelse med arbejde, og hvad du end beskæftiger dig med.

Derudover vil kærligheden blive mere nærværende for de Løver, der tør gå 100 procent ind i en ny relation.

Mere seriøsitet vil præge kærligheden, og det faste forhold kan blive mere fasttømret – og måske vil bryllup komme på tale, hvis ikke det allerede er realiseret, mens nogle vil giftes igen, for at cementere kærligheden på ny.

Nye bekendte, som har en masse ideer, kan komme ind i dine cirkler, og du vil fornøjes ved at føre debatter og diskussioner med personer, som kan tænke ud af boksen, og som nok er meget intellektuelle, men der er fremsyn og udsyn, og det er lige, hvad du trænger til for at komme ovenpå de seneste par års udfordringer.

Årets højdepunkter

Samarbejde, parforhold og forhold til for eksempel offentlige myndigheder kommer i særlig fokus i løbet af året.

Du påvirkes en del af dine nære relationer det meste af året. Selv om du selv kan markere dig og måske også være ret så ligeglad med, hvad andre mener og synes, er der alligevel en særlig person, der kan få dig til at lytte og måske også tage imod kritik.

Men det kræver, at I er helt på bølgelængde. Faktisk kan du føle dig meget inspireret af vedkommende, og et samarbejde vil falde meget fordelagtigt ud.

I maj og juni vendes din opmærksomhed mod andre områder, og her kan du især gøre opmærksom på dig selv i nogle helt specielle sammenhænge.

Du har en viden, som ligger på et specialområde, hvor man skal være trænet i at forstå eller opfylde nogle særlige betingelser for at få hjælp.

Du har heldet med dig, så hold dig ikke tilbage med at søge eventuelle tilskud i det tidlige forår.

Jomfruen 24/8 – 23/9

Kærlighed

Kærlighedsforhold kan for Jomfrufødte i disse år generelt være lidt uklare og svævende. I disse år vil nogle Jomfruer opleve, at deres faste ledsager måske har brug for mere støtte og opbakning end normalt.

Det kan der være mange grunde til, men vigtigst for dig er nok at få de stadige kærlige tilkendegivelser, du er vant til. Måske er det en del af de eventuelle udfordringer, der er med din partner.

Hvis det er tilfældet, må du være særlig tålmodig, for det kan være svært for din udkårne at sætte ord på følelserne.

Det samme kan også gælde for dig. Er I to, der ikke helt ved, hvad I vil, så vent med at tage beslutninger, til det bliver mere klart.

Tre gange i årets første måneder vil parforholdet komme særligt i centrum, hvor der skal tages afgørelser om dets videre forløb.

Det kan være konstruktivt at gøre status og finde ud af, hvordan I ønsker, at det skal udvikle sig.

Der vil fortrinsvis være meget gunstige aspekter for kærligheden i 2021 – alt efter hvordan I tackler diverse udfordringer.

Din partner vil være meget interesseret i at komme på forkant i forholdet og finde løsninger, så det bliver givende og inspirerende. Kærligheden skal næres, og i 2021 kan det være befordrende at udvikle forholdet, så det stimulerer begge parter – også på et mentalt plan.

Lever du som Jomfru-single, men ønsker at finde kærligheden, vil der være virkelig mange muligheder i år.

Du vil være særlig modtagelig for indtryk sidst i marts, og har du et forhold på det tidspunkt, bør du ikke tage beslutninger vedrørende fremtiden før senere.

Det er for uklart, og du har ikke dit sædvanlige Jomfru-overblik. Forelskelser kan meget nemt sløre billedet.

Men nyd følelsen af at være helt og aldeles opslugt af de udvekslinger, der kan finde sted, og vent med at tage fornuften med på råd – der vil være masser af tidspunkter, hvor du kommer til at se klart på de nære relationer.

Den bedste periode for dating vil være fra midten af august og måneden ud.

Familie og venner

Forholdet til familien og de enkelte familiemedlemmer kommer til at spille en lidt anden rolle, end du er vant til.

Der vil være en del samarbejde, der skal klares, om opgaver, der hører hverdagen og arbejdslivet til. På den måde kan familielivet blive anderledes og komme ud af de vante rammer.

Det kan blive givende for alle, og der kan komme nye familietraditioner ud af det. Fra maj til oktober bliver samarbejdet familiemedlemmer imellem endnu stærkere.

Her gælder det om at fordele opgaverne, så der ikke er tvivl om, hvem der gør hvad. Familien vil være dem, du kommer til at se mest til i 2021, og det kan på mange måder give spændende udfordringer.

Spirituelle fællesoplevelser kan præge billedet og give et godt sammenhold, samtidig med at der vokser en større tolerance frem i familien.

Personer, der ikke tidligere har haft glæde af hinanden, kan pludselig finde fælles fodslag, hvilket giver nye muligheder.

Der kan opstå nogle helt usædvanlige situationer i årets første måned, hvilket du ikke på forhånd kan imødegå.

Det vigtigste vil være at bruge din sunde fornuft og dit overblik og finde rutinen i hverdagen så hurtigt som muligt. Satser du på at holde familiesammenkomst, vil optimale tidspunkter være midt i april, i juli, september, oktober, november eller december.

Forholdet til dine venner er meget emotionelt, og der vil – alt efter hvad Covid-19 tillader – helt sikkert også være plads til at være social. Nogle Jomfruer vil måske opleve, at der lettere opstår misforståelser og bruge tid på at rede trådene ud.

Der kan også være bekendte, der ikke kan finde ud af livet, og du træder gerne hjælpsomt til. De bedste tidspunkter med vennerne ligger i juni, oktober og december. Her er stemning og kemi i top.

Hverdagsliv

Familien vil fylde meget i hverdagen, men den vil også være med til at inspirere dig i forskellige sammenhænge.

Måske finder du med ny teknik måder til at klare diverse rutineopgaver. Der er ingen tvivl om, at arbejdsopgaver kommer til at fylde mere, men på den gode måde.

Du er åben overfor nytænkning og vil gerne lære mere og nyt i forbindelse med ny teknik. Dit velbefindende kommer i fokus især i starten af året og igen efter august og året ud.

Måske er tiden inde til at finde frem til det nyeste indenfor et bestemt sundhedsområde, som du kan benytte og optimere din fysik med. Vigtigt i den sammenhæng er, at du også finder vej til fitnessrummet.

Fremtid

Der vil i 2021 være en del fokus på, hvordan du har det, og det er ikke nyt. Det har altid optaget dig at leve så sundt og godt som muligt.

Derfor vil du bruge meget af din tid på at gøre noget godt for dig selv og din krop, så du kan være på omgangshøjde i dit ellers travle liv.

Ophold på særlige kursteder kan realiseres, ligesom forskellige mere eller mindre behagelige kure kan blive aktuelle.

Derudover vil kærlighedslivet være et særligt omdrejningspunkt, især hvis du indleder nye forhold i år. Det vil være ud over det sædvanlige og også ganske berigende for dig, især i de forhold, hvor du tør give lidt mere af dig selv, end du plejer.

Alle former for samarbejde bør kigges efter i sømmene – og sørg endelig for at have dokumentation på alle aftaler.

Årets højdepunkter

Du prioriterer dit velbefinde, og det kan være en god idé, hvis du finder nogle diæter eller kure der har en bedre virkning end dem, du hidtil har afprøvet.

Du vil få held med at finde nogle ernæringskilder, der virkelig formår at matche dit system i januar, marts, april, september, november og december.

Din allerbedste periode i løbet af året ligger i dagene mellem den 12. og 29. august.

Det kan synes som meget få dage, men det er her, du har den største gennemslagskraft – derfor bør du være selektiv i de aktiviteter, som du virkelig satser på, for du "risikerer" at få held med det!

Samarbejde og de nære relationer kommer særligt i centrum i forårs- og sommerperioden, hvor du kan blive meget tiltrukket af personer, der har en stærk udstråling, og som favner mange facetter af tilværelsen, og som anskuer tilværelsen på en anden måde, end du selv gør.

Særligt i juli kan du møde en partner eller kæreste, som passer ind i dit liv.

Vægten 24/9 – 23/10

Kærlighed

Alt i forbindelse med parforhold og samarbejde bliver væsentligt nemmere i år end i 2020. Dine nære relationer, herunder også din partner, falder mere til ro, og du får mere tid til at passe dine egne sager.

Du har haft fuld opmærksomhed på parforholdet, og langsomt begynder du at kunne fokusere på andet.

I det faste forhold skal der stadig arbejdes for at holde kærligheden ved lige, men din partner får en del andet at se til, og dermed bliver det hele mere afslappet i forholdet.

Fra sidst i februar til sidst i marts føler du dig bedst tilpas med dig selv, og dermed har du også det største overskud til kærlighedslivet.

Ganske få tidspunkter i løbet af året får I mulighed for at dyrke hinandens selskab mere intenst.

Derfor vil det være en god idé allerede nu at planlægge nogle kærestedage, så den gode energi kan udnyttes. Særligt i starten af januar og dagene omkring 6. april vil stemningen være god imellem jer.

Er der kanter i forholdet, der skal slibes til, vil det vise sig markant i februar og juli. På de tidspunkter kan det være gavnligt at fokusere ekstra meget på hinanden og prøve at finde ud af, hvordan I kan komme videre.

Måske skal forholdet revideres, og nye aftaler indgås, eller det kan være, at I finder nye måder at være sammen på, som giver mere inspiration og kærlighed til hinanden.

Du er den part i forholdet, der har størst tolerance. Derfor bliver det også dig, der kommer til at trække det største læs med at finde en god balance i forholdet.

Er du single, vil der i år blive mere fokus på at få startet et forhold. Der vil være flere muligheder for at møde et seriøst match i år – især fra april til oktober.

Du vil, hvis du indgår i en ny relation, være opmærksom på, at din frihed ikke stækkes. Derfor vil du fokusere på at der skal være "luft" i relationen, og måske ønsker du ikke at indgå et traditionelt forhold i forbindelse med eksempelvis at flytte sammen eller føre familier sammen.

Familie og venner

Størst fokus er der på familien i januar, juni og december. Større omlægninger har sikkert fundet sted de seneste år, og det fortsætter en tid endnu.

Det kan også handle om dine boligforhold, hvor du måske har igangsat en større renovering af dit hjem – det kan være, at du i den forbindelse er genhuset og skal finde ud af at etablere en bolig for en kortere periode.

Familien generelt kan være i en proces, hvor nye familieroller vokser frem og udspiller sig. Alle skal lige vænne sig til, at nogle af de fundamentale byggesten i familien lægges om.

I februar har du din fulde opmærksomhed på familien/boligen, og det er på det tidspunkt, at der er behov for, at noget skal afsluttes, så noget nyt kan begynde.

Du kan ikke længere fortsætte din kurs – altså må der en justering til. I forhold til sidste år vil der komme mere stabilitet på familie- og boligområdet, hvilket du hilser velkomment.

Du har formentlig klaret de forhold i familien/boligen, som ikke levede op til dine krav og forventninger.

Vægtfødte har behov for venner og sjældent lyst til at være alene ret lang tid ad gangen. Derfor vil vennekredsen være vigtig for dig, og den prøver du at vedligeholde, så godt du kan.

Det var måske et problem sidste år (på grund af Covid-19), men måske fandt du i den forbindelse ud af, at der var nogle af dine nærmeste, som du egentlig ikke savnede eller havde lyst til at se. Nye venskaber kan etableres i år. Især i forbindelse med fritidsinteresser vil du møde personer, som du forbinder dig med.

Hverdagsliv

Med til hverdagen hører også fritidsinteresser. I år kommer der særlig fokus på det felt, og det betyder, at du kan gå mere seriøst til værks med det, som du er optaget af, og som giver dig livskvalitet.

Du har måske nogle lidt specielle interesseområder, som gerne er temaer, der er lidt forud for tiden.

Dine læsevaner går måske over i helt andre genrer, eller du kan blive bidt af for eksempel astronomi eller rumfart.

Det kan også være andre emner, men det skal helst være lidt ualmindeligt. Der er ingen tvivl om, at du i år kan nå nogle af de mål, du sætter dig for at udvide dit repertoire – uanset i hvilken retning det går.

Interesse for sundhed kan blive mere nærværende, og du vil bruge en del tid på at søge den rette niche.

Måske ligger det til den alternative side, hvor områder som zoneterapi, mindfullnes og lignende tiltrækker dig.

Du har interesse for andre helbredsformer end de traditionelle. Især mad og kost kan optage dig mere end normalt. Der er konstruktive aspekter for, at du kan lykkes med det, du sætter dig for på dette område.

Fremtid

Meget vil afhænge af, hvilke beslutninger du tager vedrørende arbejde, familie og bolig.

Derfor er januar meget afgørende for, hvordan det videre forløb bliver. Ændringer i job kan sagtens føre til ændringer på boligområdet – måske vælger du at flytte til en anden del af landet eller at gå på pension.

Er du udenfor arbejdsmarkedet, vil du især beskæftige dig med familien og/eller hjemmet.

Også her kommer vigtige afgørelser til at præge tiden frem. Endelig kan det være, at du er i en alder, hvor familieforøgelse kan være et ønske. Er det tilfældet, vil der være store chancer for, at dit ønske kan blive opfyldt i år!

Årets højdepunkter

Det bliver særligt vigtigt for dig i år at have en "udvalgt". Det kan være kærlighedsmæssigt såvel som en ven eller veninde.

Én, som du har lyst til at være sammen med hele tiden, som matcher dig, og som du er på bølgelængde med.

Den udkårne kan du måske møde i midten af februar, juni, september eller sidst i oktober. Måske kommer der en pause i relationen i maj og juni, men forbindelsen kan igen optages i juli.

Har du mål, som du går efter, måske i forbindelse med arbejde eller spirituel praksis, vil din største gennemslagskraft skinne igennem fra 25. februar til 21. marts.

I det tidsrum mærker du succes og stort velbehag – blandt andet med dem du omgås. Mellem 14. april og 9. maj samt 16. august til 10. september har du ligeledes mulighed for at markere dig på en konstruktive måde.

Alt hvad du gør i denne periode, vil med meget stor sandsynlighed lykkes for dig.

Skorpionen 24/10 – 22/11

Kærlighed

Lige præcis det område, der handler om kærlighed, er også i år et tema, som kommer dig ved i særlig grad.

Det kan der være flere grunde til. Er du single i øjeblikket, har du måske mest lyst til at være i et uforpligtende forhold. Mange vil nok prioritere "friheden", så man ikke føler sig begrænset.

Indimellem kan du dog også føle dig fristet til at gå "all in" i et forhold, hvor intensiteten er høj.

Normalt har Skorpioner et stort behov for tryghed og sikkerhed i sine relationer og især i kærlighedsanliggender. Derfor er det ganske usædvanligt, hvis du satser på løsere forbindelser i en periode.

Lever du i et fast forhold, vil længslen efter uafhængighed måske dukke op på et eller flere niveauer.

Du kan komme det i møde ved at tale med din partner om dit behov for alenetid, hvor du forklarer, hvordan du har det. Det kan være svært at forene behovet for frihed med et fast forhold, der måske ovenikøbet trænger til lidt fornyelse og inspiration.

Derfor er det oplagt, hvis du kan forhandle dig frem til løsninger – at du eksempelvis tager på ture alene, får oplevelser, som kan fremme dine egne følelser, og som kan give dig mere ro i sjælen.

Jo mere "frihed", du føler, du har, jo bedre for forholdet. Nogle kan vælge at være adskilt i en periode, for derefter at genoptage forholdet med ny intensitet.

En anden mulighed kan være, at det er din partner, der har behov for tid til sig selv eller for mere afstand i forholdet. Indser du det positive og konstruktive i den model, vil kærlighedslivet blive beriget i høj grad.

Den bedste periode med din partner ligger i første halvdel af januar og i starten af april.

I sommerperioden vil forholdet enten konsolideres eller ændre karakter, og et spørgsmål om, hvorvidt det skal fortsætte i sin nuværende form, kan blive relevant. Det samme kan gøre sig gældende i november.

Er du indstillet på at finde en udkåren i år, vil du være mest tændt i tidsrummet mellem 30. oktober og 13. december. Gode dating-datoer kan være 9. januar, 6. april, og 13. juli.

Familie og venner

Nye forhold kan præge familielivet. Det kan være, at der er kommet begrænsninger, som du bliver nødt til at tage dig af.

Modsat kan det også være, at du har fået mulighed for at udvide den eksisterende bolig, eller at der er kommet nye familiemedlemmer til. Er det sidste tilfældet, skal der i den sammenhæng sættes nogle rammer.

Hvis det er relevant, så gør det på en måde, så der stadig er plads til impulsive tiltag, så familielivet ikke bliver for kedeligt, snævert eller firkantet.

Det er især i januar, juli og november, at ændringer i boligen eller i familien indtræffer. Det skal du lige vænne dig til, og når du har sundet dig lidt, indser du fordelene ved, at tingene har skiftet retning, så nye tiltag kan komme i spil.

Behovet for at omgås nye venner melder sig – det startede allerede for nogle år siden – og det kan gå ud over den eksisterende vennekreds.

Du kan opleve, at dine bekendte tager initiativ til at sætte venskabet på pause. Det vil du med stor sandsynlighed blive stødt over, men det kan give dig mulighed for at finde nye venner, måske i helt andre miljøer, som kan inspirere dig.

Skal du holde en fest for vennerne, vil det bedste tidspunkt være i januar eller juli.

Hverdagsliv

Normalt kan du lide at være praktisk anlagt og få noget fra hånden. Du går efter hurtige resultater. Du havde rigeligt at se til sidste år, hvor du fik sat mange projekter i gang.

I år er det tid til at se udkommet fra det arbejde. Du holder mest af jobs, hvor der sker noget – der skal være action, og der må også gerne være en del organisatoriske opgaver.

Der er især fokus på dit arbejdsområde i årets første måned. Større ændringer kan forekomme, og det kan for eksempel dreje sig om mere selvstændighed i de opgaver, du påtager dig.

Meget tyder på, at du vil gøre tingene helt anderledes, end du plejer, hvilket ydre omstændigheder kan være årsag til.

Der ligger et spændende arbejdsår foran dig med muligheder for at nå dine mål hurtigere end forventet. Har du lagt arbejdslivet bag dig, kommer du ikke til at kede dig – der bliver masser af opgaver, som du skal løse.

Fremtid

Boligforhold, herunder tilhørsforhold, kommer til at optage dig en del i 2021. Dertil kommer også at familiemedlemmer – måske især ældre – fordrer mere opmærksomhed end tidligere.

Det kan også dreje sig om, at du selv stifter familie eller får en fremtrædende rolle i familieklanen. En slags familieoverhoved.

I den forbindelse finder du måske ud af, at det faktisk er de lidt gammeldags dyder, du holder af, og som du vil prøve at genindføre – bare i en lidt mere moderne version.

Psykologiske mekanismer bliver noget, du vil interessere dig endnu mere for, og som kan give dig et helt nyt perspektiv på nogle livsområder.

Apropos nye perspektiver vil netop tanker om, hvordan din tilværelse skal se ud på sigt, også være et tema, der vil optage dig mere end normalt.

Hvordan får du eksempelvis job- og familieliv til at hænge sammen i fremtiden, for det er ikke sikkert, at de to ting spiller sammen lige for øjeblikket. Har du ambitioner for din karriere, er det en god idé at tage dem alvorligt og finde din plads i det system, som du gerne vil være en del af. Du skal ikke lade dig nøje, men gå efter det, som står dit hjerte nær.

Årets højdepunkter

Året bliver anderledes end 2020.

Der er især to livsområder, der er i fokus i år, og det ene er familien og boligen, som du må tage dig af, og det andet er dit kreative gen, som aktiveres, samt en eventuel betingelsesløs kærlighed.

I maj og juli, vil du med stor sandsynlighed befinde dig på kærlighedens sti.

Er du single, er mulighederne for, at du kan blive meget forelsket eller blive meget berørt af et andet menneskes indflydelse, stor – alt efter hvor du befinder dig i livet.

Er du i et fast forhold, kan følelserne blusse op på ny, blive dybere og indtage nye dimensioner.

Din bedste periode i året, hvor du har størst gennemslagskraft, er fra 30. oktober til 13. december. I det tidsrum kan du meget let få din vilje igennem, og det bliver dig, der suverænt kommer til at bestemme, når det gælder de hjemlige forhold.

Bofællesskab kan eventuelt komme på tale.

Skytten 23/11 – 21/12

Kærlighed

Lever du i et fast parforhold, er det en god idé, hvis I indimellem giver jer tid til at koordinere kalenderne.

I er begge omkringfarende, og i perioder kan det knibe med at finde tid til kærligheden. I år er det især din bedre halvdel, der har mange projekter.

Normalt har Skyttefødte nemt ved at blive begejstrede, ikke mindst i kærlighedslivet. Tiltrækningen kan være enorm, og følelserne kan nemt blive meget store.

Kunsten i parforholdet er at bevare denne entusiasme. Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre hele tiden, men det er givtigt fra tid til anden at prøve at genfinde den intense glæde.

Det kan især udleves og opleves i april, juli, august, oktober, november og december. Hvad dit overskud i forbindelse med at være en god ægtemage angår, vil du være nærværende det meste at året undtagen i sommerperioden.

Især vil det første halvår være det tidsrum, hvor du har størst overblik og overskud og kan tage dig af parforholdet.

Du vil have mange tanker om, hvordan du ønsker, at forholdet skal udvikle sig, men det kan måske blive for teoretisk.

Bedre er det at afprøve alle dine gode intentioner i praksis, så du får syn for sagen med det samme. I det tidlige forår og i sommerperioden kan du være mere sårbar og nærtagende, end du plejer.

I stedet for at ruge over tingene bør du give udtryk for eventuel usikkerhed om ting i forholdet. Brænder du inde med det, i nævnte periode, vil mange misforståelser trives og dermed også en dårlig stemning. Altså, spørg!

I årets løb kan der naturligvis komme uenigheder, som skal tackles. Især i årets start skal der arbejdes lidt mere for at komme overens.

Er der større udfordringer i forholdet, vil det især vise sig i de første tre måneder af året, og det er også her, at forholdet kan ændres, så det lever op til begge parters forventninger.

Er du single og har lyst til at finde kærligheden, måske bare for en kort stund, vil der være flere chancer for, at det kan lykkes.

Du vil især være opmærksom på andre midt i februar, april og oktober. Gode match kan opstå, og din begejstring springer ud i fuldt flor

Familie og venner

Familielivet har langsomt ændret karakter, hvilket er en naturlig proces. I dit tilfælde handler det om, at planeten Neptun står i tegnet for dit familie- og boligområde.

Det har den gjort i en del år, og det er derfor en meget langsom indflydelse, der gør sig gældende.

Det er med stor sandsynlighed boliganliggender, der fylder eller har fyldt meget, hvor reparationer, renovering og udbedring af for eksempel vandskader har været aktuelle.

En tvivl om, hvorvidt du skulle flytte eller ej, har sikkert også været inde i billedet. I år har du mulighed for at give familie- og boligområdet ekstra opmærksomhed, især mellem maj og august.

Projekter, som du længe har ønsket at gøre noget ved, kan du påbegynde, men du når næppe at gøre det færdigt i år.

Uanset hvad er det klogt at lave en plan for, hvad du ønsker at gøre. Ændring i bolig- eller familieplaner kan forekomme i årets første måned.

Venner har du nemt ved at få og omgås. Du har sjældent noget direkte udestående med nogle, og skulle det blive aktuelt, vil det opstå i juli og september.

Har du planer om en fest for vennerne, er det oplagt i juni eller september.

Hverdagsliv

Det er vigtigt, at du har fornuftige rutiner i hverdagen. Det gælder for eksempel din kost, fitness og dit daglige arbejde i almindelighed.

Der må helst ikke være for megen turbulens. De seneste år har det måske knebet med at fastholde trygheden i hverdagen grundet udefrakommende begivenheder.

I år kan der også ske større ændringer på hverdagsområdet, hvor det er bedst at følge med forandringerne frem for at kæmpe imod, hvilket kan ske i januar.

Du bør der huske, at de ændringer, der sker, kan blive meget konstruktive på længere sigt.

Det kan også hjælpe dig videre i en proces, hvor du tvunget af omstændighederne bliver nødt til eksempelvis at gå på kur for at optimere dit helbred.

Til hverdagen hører også evnen til at få økonomien til at slå til. På det område kan det være klogt at lægge budget.

Det er ikke nyt for dig og har måske også været udfordrende de seneste år. 2020 var muligvis svær i forhold til økonomien, hvor du måske måtte spænde livremmen ind.

2021 bør give mere økonomisk stabilitet, men eftervirkningerne af Covid-19 vil stadig kunne mærkes.

Da du ikke er en ødeland fra naturens side, har du sikkert en opsparing, og økonomiske udfordringer vil ikke tage så meget fokus.

Fremtid

I de næste par år vil dine interesseområder sandsynligvis kredse om idealistiske projekter.

I 2021 vil du blive tiltrukket af teorier, som kan omhandle meget særlige emner. Det kan være, at politik og ideologiske organisationer vil optage dig, hvor det overordnede tema vil være at gøre noget godt for "næsten".

Du vil befinde dig godt blandt en udvalgt skare, og det kan være, at du ligefrem melder dig ind i en gruppe eller et parti eller finder et tilhørsforhold til personer, der har et meget tolerant menneskesyn.

Nye verdener kan dukke op i den forbindelse. Vent med at tage endelig stilling vedrørende dit personlige engagement til sidst på året.

Årets højdepunkter

Årets første tre måneder er ubetinget årets bedste. Her kan du få sagt eller skrevet, hvad du har på hjerte, og der vil med stor sandsynlighed være flere personer involveret i dine kommunikationsopgaver.

Samarbejde er derfor et centralt omdrejningspunkt i årets første kvartal. Får du ikke sagt eller gjort det, som du har planlagt i årets start, vil du få muligheden igen fra august og året ud.

Et andet livsområde, der med stor sandsynlighed berører familien eller boligen, kommer i fokus i tidsrummet 14. maj-29. juli.

Der vil være stor gensynsglæde med steder eller personer fra din fortid, og du vil i den forbindelse, bruge tid på din familiehistorie.

Står du og skal tage en beslutning i slutningen af maj og er usikker, så vent med at tage endelig afgørelse til det nye år rinder ind. Meget kan nå at ændre sig, og det rigtige for dig er, at vente til det føles rigtigt indeni.

Stenbukken 22/12 – 20/1

Kærlighed

Der falder mere ro over dig i år, og det vil selvfølgelig smitte af på følelses- og kærlighedslivet.

Din partner vil stadig finde en tryghed og stabilitet hos dig, og det giver ro hos din ægtemage. Du har måske slækket lidt på kravene til dig selv og dermed også frigivet noget energi til at blive en bedre og mere nærværende partner.

For dig betyder det utrolig meget, at rollefordelingen i forholdet er defineret. Det giver dig fred i sjælen, især fordi din partner måske ikke altid er så god til at fortælle dig, hvordan han/hun ønsker, at tingene skal være.

Det kan du selvfølgelig mærke, men kan blive i tvivl. Ting og følelser skal for dig helst være de samme livet igennem, men det kan simpelthen ikke lade sig gøre i virkelighedens verden.

Især i disse år vil du opleve, at der skal lidt mere spænding og forandring til i det faste forhold, for at du kan blive ved med at opretholde interessen.

Det behøver ikke være så meget, men bare en smule variation i forholdet kan gøre underværker.

I det faste parforhold vil der være perioder, hvor forholdet måske har brug for at blive taget op til revision.

Det vil især blive aktuelt i januar, juli og august. På de tidspunkter er det godt at få talt tingene godt igennem – også selv om det kan være svært for din partner at få sat ord på det, som ikke fungerer.

Du selv har heller ikke så nemt ved det, og du kan meget nemt blive lidt firkantet i dine udmeldinger. Vær derfor opmærksom på lige netop det.

Din partner vil have at vide, hvad du føler! Det er ikke din spidskompetence at sætte ord på, men det er en udfordring, du må bruge tid på – især hvis du vil have ro i lejren.

Hvis du vil tage initiativ til at gøre noget konstruktivt for forholdet, vil der være meget gunstige aspekter for dette i juni og sidst i september.

Næstbedste tidspunkter vil være i månedsskiftet mellem marts og april og det samme mellem november og december.

For single Stenbukken gælder, hvis det er relevant, at der vil være op til flere gode perioder, hvor det er oplagt at date eller tage kontakt med en potentiel partner – især dagene omkring den 5. februar.

I det hele taget kan det blive en yderst spændende tid, hvad dannelse af nye relationer angår.

Det kan ske helt uden for de normale rammer, og her er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på, hvad der rører sig omkring dig på kærlighedsområdet.

Familie og venner

Der var stor aktivitet og fokus på familie og boligområdet i 2020. Det kommer ikke til at fylde så meget i 2021.

Der vil komme et helt andet flow i familien, og de eventuelle byggeprojekter, som du har haft på programmet i 2020, burde være afsluttet. Tiden er moden til at sætte fokus på nogle af livets andre områder.

Familien generelt vil befinde sig langt bedre og ikke føle sig under pres, som det muligvis var tilfældet i 2020. Iden forbindelse er der sikkert meget, der har ændret sig i familien, eller du har ændret noget i forhold til dem.

Hvis du har, får du noget meget konstruktivt tilbage fra familien.

Generationer har måske været i clinch, hvor du i den forbindelse opdagede det konstruktive i at ændre kurs eller indstilling.

Der kan stadig være uenigheder i familien, hvilket måske vil vise sig i starten af juli, hvor du har mulighed for endeligt at gøre op med de fordomme, der måske har hersket. Har du planer om at holde en familiekomsammen, vil de bedste tidspunkter være i september og december.

Uanset om du har mange eller få venner, er det vigtigt for dig, at de er nærværende, når I er sammen. Det vil de fleste af dine bekendte være.

Der er tidspunkter i 2021, hvor du bør stikke en finger i jorden for, hvornår det er bedst at invitere til hygge. September og december vil være oplagte.

Hverdag

23. maj-11. oktober er en periode, hvor du har brug for at reflektere. Du skal ikke holde dig tilbage fra at aflyse arrangementer – især hvis du ikke orker.

Du har med stor sandsynlighed behov for at få en tænkepause eller trække dig lidt tilbage, så du får et andet perspektiv på nogle aktuelle sager.

Normalt handler du meget fornuftigt, hvilket du stadig vil gøre, men andre kan måske opfatte det, som om du forhaler ting til egen fordel.

Det er vigtigt at huske på, at det også er en periode, hvor du kan regenerere og komme til kræfter, alt efter hvor du befinder dig på livets vej. Normalt trives du med at have forskellige bolde i luften i hverdagen.

Det giver en vis alsidighed i rutinearbejdet. Har du trang til ændringer i hverdagen, vil det kunne lade sig gøre især i starten og i slutningen af 2021.

Har du interesse for sundhed, vil du være meget optaget af alternative helsetemaer i marts og august.

Fremtid

Der er to områder i din tilværelse, hvor du kan udvide eller udbygge nogle af dine færdigheder. På kommunikationsområdet er det oplagt, at du gør noget ved sagen.

Det behøver ikke at være det skrevne eller talte ord. Det kan også handle om andre kommunikationsformer som billeder eller film.

Måske var det noget, du startede eller brugte tid på for cirka 12 år siden. Nu har du chancen for at finde det frem igen.

Et andet område, som også handler om færdigheder, er det kulturelle. Her er det en god idé, hvis du genfinder en eller flere af dine interesser. Der er nok at tage fat på.

Årets højdepunkter

Du får markant større handlefrihed i år. Du vil straks fra årets start mærke en enorm lettelse, blandt andet fordi du nu kan disponere selv, og du føler dig ikke underlagt andres dagsorden.

De ideer, du får i år, vil du have stor sandsynlighed for at følge til dørs og endda få succes med.

Der er dog nogle måneder, hvor du ikke kører så hårdt på. Det er, fordi det er en slags research periode, hvor du prøver at forbedre eller dygtiggøre dig.

Det drejer sig især om tidsrummet 23. maj-11. oktober. Det kan være klogt at holde lidt igen med nye tiltag, men du har masser af energi til at planlægge senere fremstød.

Du virker meget progressiv i din tænkemåde, men dybest set følger du en gammel visdom, som du ikke kan lægge fra dig.

Årets bedste dage, hvis du ønsker at opnå succes, er dagene mellem og omkring 12.-25. maj, 3. juni, 23. august og 5.-29. september.

Vandmanden 21/1 – 18/2

Kærlighed

Parforhold og "kæreste eller ikke kæreste" kan meget vel have fyldt meget i 2020. Det vil det også gøre i 2021.

Men i år vil det føles anderledes, og du vil blive mere optimistisk. Lever du et single-liv og har besluttet, at du gerne vil møde en livsledsager, er chancerne store i 2021.

Måske mødte du allerede vedkommende sidste år, og beslutninger i den forbindelse blev taget i årets sidste dage.

Et nyt år og et nyt kapitel er i gang med at blive skrevet, og på kærlighedens område vil du være mere aktiv og udfarende end tidligere.

Har du endnu ikke mødt en kæreste, har du noget at se frem til. Møder med personer, der rammer noget centralt i dig, som kan være svært at sætte ord på, er sandsynlige, og nogle gange vil det føles, som om I har kendt hinanden altid.

Det er næsten for godt til at være sandt, men det er trods alt en mulighed efter de astrologiske aspekter at dømme.

Du tiltrækkes af kærester, der er hurtige i tanke og handling, og som også er rappe i replikken. De bedste tidspunkter for at mødes med en potentiel kæreste ligger i april, maj, september og november. Skulle du alligevel møde en udenfor de nævnte perioder, så giv det alligevel en chance.

Er du i et fast parforhold, vil du være en bedre kæreste i år end i 2020. Du er nu mere udadvendt og initiativtagende og har større behov for at omgås andre og få fyldt dit sociale behov.

Det i sig selv øger mulighederne for større selskabelighed med din partner, og det kan ligefrem gå hen og blive ret så muntert, hvilket I begge trænger til efter sidste års udfordringer.

Da det nu mest er dig, som har haft behov for tilbagetrækning, vil du glæde dig over de aktiviteter, din partner finder på – og vedkommende er ret så kreativ i den forbindelse.

Skulle der være lidt knas i forholdet, vil det med stor sandsynlighed give sig til udtryk sidst i januar, hvor det kan betale sig at gøre status over forholdet og sammen finde en farbar vej frem.

I juli og august er der mulighed for at komme nogle uenigheder til livs, og her kan I også løse nogle eventuelle samlivsproblematikker.

Den bedste tid med den udvalgte ligger sidst i marts, først i juni, sidst i september og i november.

Familie og venner

Forviklinger familiemedlemmer imellem er ofte forekommende i disse år, og her gælder det om at få redet trådene ud, inden det bliver alt for kompliceret. Derfor er det klogt hele tiden at holde sig for øje, at du er klar og tydelig, når du udtaler dig i familiesammenhænge. For misforståelserne står i kø, og det kan blive svært at overskue, som tiden går, hvis ikke der er klare linjer mellem jer.

Det bedres i 2021, men der er stadig ting, der skal løses. Måske handler det om at se, hvordan nogle mekanismer gentages igen og igen. Mere eller mindre ukendte familiemedlemmer kan dukke op og måske skabe uro – ligesom det kan give forståelse og ro. Pludselige begivenheder kan udløse flytning, eller du oplever store forandringer i forbindelse med dit barndomshjem. Har du planer om en flytning, er april velvalgt.

Tætte venner kan blive endnu tættere, og spørgsmålet er, om det er en god idé. Men det kan være en stor fordel, hvis I er åndsfæller og på den måde har meget tilfælles og kan se helheden i tilværelsen ud fra den samme vinkel. Særlige interesser kan binde dig og dine venner sammen, som, når året er omme, vil have givet dig et stort skub i den – for dig – rigtige retning.

Hverdag

Din dagligdag er meget bundet op om familien og dens trivsel. Også på det felt vil meget blive nemmere i år.

Du vil ikke på samme måde føle dig presset i hverdagen, og på den måde vil du opleve større frihed og bevægelighed. Men du vil stadig være afhængig af, at de daglige rutiner fungerer, som de plejer.

I starten af januar er et godt tidspunkt at gøre status over din livskvalitet. Er du tilfreds? Hvis ikke, er det oplagt at gøre noget ved det.

I 2020 manglede du måske energi og overskud i perioder. Det er nu fortid, og du kommer igen i omdrejninger og kan opfylde egne krav og forventninger.

Du er meget dedikeret til dit arbejde, eller det du investerer din tid i. Jobmæssigt vil du i 2021 mærke en større frihed, og presset vil ikke være så stort.

Arbejdsopgaver, der har indhold og centrerer sig indenfor sociale områder, tiltrækker dig, og du er god til at engagere dig og gå i dybden med det.

Fremtiden

Som mål i 2021 vil du formentlig prioritere bolig og ejendom. En af grundene kan være, at det lige præcis er på det felt, du mærker uro eller lyst til forandring.

Det kan især være i forbindelse med boligen, at du ønsker noget nyt og andet. Da det er vigtigt for dig, at du har fast grund under fødderne, vil du bruge tid på at sikre dig boligmæssigt, samtidig med at du måske også søger en alternativ form for bofællesskab.

Der er mange muligheder, og måske dukker der noget op i løbet af 2021, som for alvor får dig til at ændre retning.

Det kan være boligmæssigt som arbejdsmæssigt. Familiemedlemmer vil overraske dig, hvilket på mange måder kan være glædeligt, ligesom det modsatte kan være tilfældet.

Du vil gerne udvikle et vidensområde, hvilket 2021 er perfekt egnet til.

Du får næppe bedre vilkår til at forfølge en interesse eller en ideologi, og det bedste af det hele er, at du møder andre, der fuldstændig er på bølgelængde med dig og dine holdninger.

Årets højdepunkter

Din lyst til at være sammen med andre er markant større i år. Dit behov for indre ro bliver mindre, og du får et større overblik.

Det betyder blandt andet, at du får mere gang i dine projekter, og at du sammen med andre kan udvikle nogle nye ideer eller koncepter.

Har du nogle mærkesager, som du brænder for, vil du donere en del af din tid til dem. Du vil gerne udvikle og bringe viden til torvs.

Din gennemslagskraft er størst fra årets start og til sidst i maj og igen fra 1. august og året ud.

I den mellemliggende periode – altså fra 23. maj-1. august – vil du bruge din tid på at gå dybere i de undersøgelser eller opgaver, som du har på tegnebrættet.

Nye familiemedlemmer kan indfinde sig i forårs- og sommermånederne, ligesom din økonomi kan komme til at flyde ad flere spor. Det kan betyde mere indtjening på job, som måske ikke ligger lige til højrebenet.

Fisken 19/2 – 20/3

Kærlighed

2020 var på mange måder anderledes. Ikke kun på grund af Covid-19, men også i forhold til din måde at anskue verden på.

Kærligheden kan sagtens have blomstret og groet, men på andre vilkår end normalt. Du har af forskellige årsager været tvunget til at se meget realistisk på dit kærlighedsliv og måske også taget beslutninger ud fra fornuften fremfor med hjertet.

Det kan blive anderledes i 2021.

Du kan opleve en form for splittelse, der præger dit følelsesliv.

Det med romantikken vil ikke optage dig specielt meget – på nær maj, juni og juli. I de tre forårs- og sommermåneder vil du være ganske anderledes påvirket og viklet ind i dine følelser.

Når det forholder sig sådan, er det vigtigt at du venter med at tage afgørende beslutninger i dit kærlighedsliv indtil næste år.

Til den tid vil du være mere afklaret og vide, hvor og hvad du skal satse på i følelseslivet. Og det kan til gengæld blive et meget emotionelt 2022.

Dit faste parforhold vil især i årets første tre måneder være i fokus. Her er det oplagt at gøre status og finde ud af, hvordan forholdet kan udvikle sig på sigt.

Måske føler du, at det er et venskabeligt forhold, mere end det er dyb kærlighed. Og sådan kan det sagtens svinge i parforholdet. Men for dig vil det vække tvivl og bekymring.

Ting I normalt ikke taler om, kan komme frem, og det vil kun være en fordel at få de ting op i lyset, som ellers bliver skubbet ind under gulvtæppet.

Får I forventningsafstemt i årets start, vil der være meget gode vilkår for at kærlighedslivet kan folde sig ud til begges tilfredshed. Den bedste tid med din partner ligger i juli, september, oktober og november.

Lever du som single og ønsker at møde en partner, vil der være rigtig mange muligheder for, at det kan lade sig gøre i år.

Du vil være langt mere tolerant i forhold til de potentielle partnere, som du møder i årets løb, og du vil nok lægge vægt på, at der er en intellektuel og mental forståelsesramme, som gør det hele meget nemmere.

Dating vil være oplagt i januar, april, juni, oktober og december.

Familie og venner

Forholdet til både familie og venner vil være særligt i centrum i årets første måneder.

Er der konflikter, er det klogt at få dem bragt ud af verden, og det er også klogt ikke at tage endegyldige beslutninger. Forbind dig med energien og tiden og følg de strømninger, der hersker.

Familien er en meget bevægelig størrelse, som ændrer stemning og humør mange gange i løbet af dagen.

Derfor kan du ikke konkludere noget ud fra små hændelser. Dit syn på familien vil ændre sig i løbet af 2021, hvor du med stor sandsynlighed får mulighed for at få et helt andet billede af, hvordan familiedynamikken foregår, og samtidig gøre noget ved det.

Vennerne vil være nemmere at omgås i 2021, og der vil være en langt bedre kontakt. Det kan skyldes, at I nu er på bølgelængde – det var I ikke i 2020.

Hverdagsliv

Selv om du mærker modstridende følelser i forhold til, hvor du skal lægge din energi på forskellige områder i tilværelsen, vil arbejds- og hverdagsliv fylde en del.

Det er nemlig ikke hvad som helst, du vil påtage dig af opgaver. Der skal være en vis stil over det, og det kommer der gerne, når du har arbejdet lidt på sagen.

Større arbejdsopgaver kan dukke op i januar/februar, hvor du er meget i tvivl om, hvorvidt du skal sige ja, da du har en rastløs periode og helst ikke vil binde dig til større opgaver.

Det kan være, at du alligevel skal overveje det, for det kan gå hen og blive noget større, som på sigt kan blive en succes.

Der er ganske få perioder i 2021, hvor du møder modstand – til forskel fra 2020, som på mange måder var et forhindringsløb. På nogle områder vil 2021 være et år, hvor planer tager form. Meget vil være på tegnebrættet og meget lidt konkret manifestere sig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men du vil få mulighed for at bringe mange af dine tanker og ideer ned på papir, så du kan forholde dig mere realistisk til dem.

Det meste af året vil gå med højtflyvende tanker, og nogle af dem vil med stor sandsynlighed ikke holde i den virkelige verden. Men det er værd at finde ud af, da mange af din ideer er spændende, men nok forbeholdt en snæver gruppe i samfundet.

Også din drømmekraft er aktuel i disse år. Fordi planeten Neptun befinder sig i dit stjernetegn, kan du være forblændet af andre "verdener", hvor alt synes bedre eller mere rigtigt.

Men det er langt fra sikkert. Derfor er det en god idé at tænke alt godt igennem, inden du afprøver det i praksis.

Du har en fornemmelse af, at alt kan lade sig gøre, hvilket det måske også kan, men det kan også være en illusion eller en misforståelse.

Spirituelle emner vil optage dig, hvilket ikke er nyt, men måske på en stærkere, dybere og mere seriøs måde.

Fremtid

Året som helhed er præget af optimisme og en større lethed end 2020. Du får færre besværlige udfordringer.

Du vil til gengæld nok holde dig meget for dig selv og dyrke alt det, der rører sig i dit indre univers – og det er ikke så lidt i 2021.

Selv om du foretrækker at være alene, vil en af dine nære venner komme dig til gavn, og sammen kan I få nogle fantastiske samtaler og oplevelser.

Ved årets slutning vil du afslutte et kapitel og være klar til helt nye opgaver, som kan få dig til at bruge hele paletten af talenter.

Årets højdepunkter

Det skorter ikke på drømme i år! Der er mange af dem, og øvelsen bliver at finde ud af, hvad der er realistisk.

Det meste af året kan du være i tvivl om, hvad der er det rigtige at satse på, og derfor er det klogt at vente til næste år med at tage beslutninger, der har store konsekvenser. Skulle du alligevel blive enig med dig selv, vil der være perioder i løbet af året, hvor du ser klart og er beslutsom.

I tidsrummet 14. maj-29. juli vil du føle dig bedst tilpas, og det er også i denne tid, at din gennemslagskraft er størst.

Du vil føle dig hjemme, der hvor du færdes, og har du en tro, kan den få ny grokraft og du vil bruge mere tid på at dyrke det åndelige og spirituelle i tilværelsen. Dette gælder i år især i sommerperioden.