Odense

24. maj 2018

ADRESSEN PÅ STÆVNEPLADSEN

Tusindårsskoven. 

STARTTIDSPUNKT

Kl. 17.00 Pladsen åbner

Kl. 17.30 FEMINA byder velkommen

Kl. 18.20 Fælles opvarmning

Kl. 18.30 De første løbere bliver sendt afsted

Kl. 19.45 Præmieoverrækkelse

TILMELDING

Du kan tilmelde dig her

PRIS

Spar 20%! Pris 215 kr. frem til den 1. april 2018. Herefter koster det 265 kr. frem til tilmeldingen lukkes senest 2 dage før løbet afholdes. Alle priser er ekskl. gebyr på 20 kr. 
​Tilmelding på selve dagen koster 300 kr. og kan betales via mobilepay.

GAVEKORT

I år har du mulighed for at give en billet til FEMINA kvindeløb som et gavekort.

Gavekortet kan du købe i forbindelse med tilmeldingen, og så bliver det sendt som en vedhæftet pdf.fil til dig via e-mail. Du kan så printe det ud og give det som gave eller blot videresende e-mailen inklusiv det vedhæftede gavekort til den heldige modtager. For at aktivere gavekortet skal modtageren gå ind og tilmelde sig på sin foretrukne by, og i stedet for betaling blot indtaste den unikke gavekortskode. 

Køb dit gavekort her

PARKERING

Info kommer snarest. 

RUTE

Info kommer snarest.

ANDET

BEMÆRK at du afhenter dit startnummer på løbsdagen i startnummer-teltet. Du vil i ugen op til løbet modtage en infomail med praktiske oplysninger.
Har du nogle spørgsmål, kan du få de fleste besvaret her

ARRANGERENDE KLUB

Organisationen H.C. Andersen Marathon står bag en række motionsløb på Fyn. Siden 2000 har HCA Marathon været en tilbagevendende begivenhed med distancerne Marathon, ½ Marathon, MiniMarathon og nyheden i 2017 ”Løb de sidste 10 km”. Sidenhen er bl.a. Odenseløbet, Lysløbet, Nytårsløbet og Femina blevet tilføjet løbskalenderen.