Annonce
Kvindeløb

Nødder - den perfekte snack

Den perfekte snack – uden farvestoffer og sukker - til at forkæle kroppen med efter en løbetur. Giver knas, salt, fedt og kulhydrater til de aktive muskler og den lille appetit.

 

Mix af ristede mandler, 125 g, 32 kr.
Mix af ristede nødder, 125 g, 30 kr.
Mix af nødder  & rosiner, 140 g, 33 kr.
Honningristede cashews & peanuts, 125 g, 33 kr.
Pistacienødder med skal, 125 g, 35 kr.
 
Derfor støtter TAFFEL femina KVINDELØB 2018
Siden de første Taffel-chips kom til verden i 1959 har vi med faglig stolthed fremhævet den gode smag, der er at finde i hver eneste pose Taffel.
Vi bruger de bedste kartofler og de bedste nødder – de bedste råvarer i det hele taget, og vi lægger kun navn til chips og snacks, der smager bedre end godt. 
Selvom vi har en lang og stolt historie, arbejder vi hele tiden på at holde vores sortiment i bevægelse og tilbyde nye, innovative produkter til danskerne. 
I efteråret introducerede vi blandt andet Taffel Linsechips, som indeholder hele 13 % protein og 40 % mindre fedt end traditionelle Taffel- kartoffelchips - uden at gå på kompromis med den velkendte smag og sprødhed, som kendetegner alle vores produkter.
Taffel smager af fredag – og fredag smager af hygge og samvær. Derfor har vi igen i år valgt at støtte op om femina KVINDELØB, da det er en dag med masser af energi, glæde og hygge, og altså et perfekt match. 
Vi glæder os til at byde alle deltagere velkommen indenfor i vores store Taffel-lounge, hvor vi vil servere masser af sprøde Taffel- snacks.
Læs mere om Taffel på taffel.dk, eller find os på Facebook.

Læs mere om: