Annonce
Kvindeløb

Kom godt i gang med et løbeur

Med et løbeur kan du let se dine fremskridt, og det kan være med til at fremme motivationen.

KOM GODT I GANG med LØBEUR 

1. Du kan se dine fremskridt. Det udløser faktisk belønningsstoffer i hjernen, viser forskning. 
2. Du keder dig mindre. 
3. Det er lidt som at træne med ”nogen”, ikke så ensomt, når du løber alene.
4. Det gør det lettere at måle intervaller i starten, når du skal skifte mellem løb og gang f.eks.
5. De fleste fitnesstrackere er i dag forbundet via et ”netværk”, hvor du kan skrive dine personlige mål ind og holde track med, om du er på rette vej. 
Forerunner® 235
Forerunner 235 bruger en optisk sensor, der måler pulsen 24-7 direkte på håndleddet, hvilket giver dig mulighed for at løbe uden  pulsmålerrem. En farverig måler identificerer din pulszone og slag pr. minut i realtid. Det indbyggede accelerometer registrerer distance og hastighedsdata, når du løber på indendørsbane eller løbebånd uden brug af særskilt fodsensor. Hold øje med dit aktivitetsniveau, når du ikke løber med den indbyggede aktivitetstracker, der tæller dine skridt og kalorier gennem hele dagen. Forerunner 235 har connectede funktioner som automatisk dataoverførsel til Garmin Connect™, hvor du kan gemme, planlægge og dele dine aktiviteter. Hvis du løber med hovedtelefoner, vil lydbeskeder holde dig orienteret om tempo og omgangstider. 2.899 kr. 
 
Vívosport™ GPS-aktivitetstracker
Tag dine aktiviteter med dig med den smarte aktivitetstracker med håndledsbaseret pulsmåling og indbygget GPS for nøjagtig registrering af gå-, løbe ellercykelture. Nå dine aktivitetsmål og overvåg dit form- og stressniveau hele dagen med et altid tændt farvedisplay med op til syv dages batterilevetid. 1.499 kr. 
 
Derfor støtter Garmin femina KVINDELØB
Hos Garmin bestræber vi os hele tiden på at blive bedre, og vi lytter til vores kunder og holder trit med den rivende udvikling. Det er vores seneste serie af ure – fēnix® 5s-serien – et godt eksempel på. fēnix 5s er modellen med vores mindste urkrans, på kun 42 mm. En urstørrelse, alle kan bære. Uret er fyldt med de nyeste sportsfunktioner og smartwatch-notifikationer. Uret er lavet i et flot design, så du altid ser godt ud – også når du ikke træner. Vi har fēnix 5s og andre Garmin-produkter med rundt på alle femina kvindeløb 2018.
 
Læs mere om: