Annonce
Kvindeløb

To gode nyheder to go

Taffels nøddefamilie er blevet udvidet med Honningristede cashews & peanuts samt Pistacienødder med skal. Så kan du få stillet dine cravings, når du lige har lyst.

TO GO-SNACKS
Et godt par: Honningristede cashews & peanuts er et virkelig godt match, som smager godt, og som samtidig er et naturligt og sundt mellemmåltid on the go. Taffels Premium nødder & mandler er af bedste kvalitet og kommer i en praktisk emballage med genluk. Peanuts & cashews er ristet i honning, så der også er noget til den søde tand og god smag og god energi på én gang!
 
Derfor støtter TAFFEL femina KVINDELØB 2018
Siden de første Taffel Chips kom til verden i 1959, har vi med faglig stolthed fremhævet den gode smag, der er at finde i hver eneste pose Taffel.
Vi bruger de bedste kartofler og de bedste nødder – de bedste råvarer i det hele taget – og vi lægger kun navn til chips og snacks, der smager bedre end godt.
Selv om vi har en lang og stolt historie, arbejder vi hele tiden på at holde vores sortiment i bevægelse og tilbyde nye innovative produkter til danskerne.
I efteråret introducerede vi blandt andet Taffel Linsechips, som indeholder hele 13 % protein og 40 % mindre fedt end traditionelle Taffel Kartoffelchips – uden at gå på kompromis med den velkendte smag og sprødhed, som kendetegner alle vores produkter.
Taffel smager af fredag – og fredag smager af hygge og samvær. Derfor har vi igen i år valgt at støtte op om femina KVINDELØB, da det er en dag med masser af energi, glæde og hygge og altså et perfekt match.
Vi glæder os til at byde alle deltagere velkommen indenfor i vores store Taffel Lounge, hvor vi vil servere masser af sprøde Taffel Snacks.
Læs mere om Taffel på Taffel.dk eller find os på Facebook.
 

 

Læs mere om: