Annonce
Kvindeløb

God mad til glade løbere

Lidl er hovedsponsor ved femina KVINDELØB, hvor de støtter op om vores hyggelige dag med fokus på motion og samvær. Glæd dig til at møde Lidl på pladsen - hvor der også er lidt brændstof at hente til de trætte løbe- eller gåben.

Selv om dit mål med løbetræningen ikke er at tabe dig, så er det stadigvæk vigtigt at sammensætte det, du spiser, og dine næringsstoffer på en måde, så det giver dig energi til løbeturene og sikrer, at du ikke bliver skadet. Den perfekte kostplan består af 55 % kulhydrater, 25 % protein og ca. 20 % sundt umættet fedt. Du behøver ikke at rende rundt og læse på bagsiden af pakker og veje din mad, bare gå efter tallerkenmodellen. Tjek, at halvdelen af tallerkenen er fuld af kulhydrater som groft brød, gryn – som havregryn – kartofler, grøntsager eller frugt. En fjerdedel af tallerkenen bør være protein som skyr, kød, fjerkræ eller mager ost, og den sidste del skal være sunde fedtstoffer fra nødder, oliven, sunde olier, avocado og andet.

Kilde: Runner’s world

Derfor er Lidl med til femina KVINDELØB 2018

Det er i år fjerde år, Lidl er med som hovedsponsor for femina KVINDELØB – og det er Lidl super stolt af!
Ved at være en del af løbene er Lidl med til at støtte op om motion, glæde og hyggeligt samvær – og det går hånd i hånd med supermarkedskædens ønsker om at komme tæt på kunderne, støtte deres gode vaner og bidrage til gode valg i hverdagen.
Lidl har et bredt udvalg af bl.a. økologiske og danske kvalitetsvarer til en overkommelig pris. 
Vidste du f.eks., at Lidl har vundet Landbrug og Fødevarers Frugt- og Grøntpris inden for discount i 2017 i Lidl Thisted, og i 2015 i Lidl-butikken på Bondovej i Odense?
 
Se mere om Lidl på lidl.dk eller på Facebook.
 
BLIV INSPIRERET TIL GODE SNACKS I GALLERIET HERUNDER
 

Galleri: 4 madtips, der giver gode ben!

Læs mere om: