feminadagen

Kom med til feminadagen i Aalborg og Køge
 

Obs: Alle billetter til feminadagen i både Aalborg og Køge er udsolgt.
 
Vi inviterer igen i år til feminadagen – en hel dag med fokus på dig, din stil og dit ydre og indre velvære.
Vi mødes i Musikkens Hus i Aalborg eller på Comwell Køge Strand til en dag i dejlige omgivelser, fyldt med forkælelse, styling, lækker mad og inspiration.
 
Dagen begynder kl. 10, hvor chefredaktør Camilla Kjems byder velkommen til en dag med guidede sessions, personlig rådgivning, hygge og fælleskab. På dagen vil du desuden få mulighed for at shoppe til fordelagtige priser.
 
TID OG STED:
Aalborg:
15. september – Musikkens Hus i Aalborg, kl. 10-17 
Tjek ind fra kl 9.30
Adresse: Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg
 
Køge:
29. september – Comwell Køge Strand, kl 10-17 
Tjek ind fra kl 9.30
Adressen: Strandvejen 111, 4600 Køge
 
MØD REDAKTIONEN
 
 
DET FÅR DU:
• Inspirerende sessioner inden for mode, lingeri, hudpleje, sundhed, skønhed og velvære.
• Personlig rådgivning
• Kaffe, te & snacks hele dagen
• Lækker frokost med et glas vin
• Eftermiddagskage & kaffe
• Værdifuld goodiebag til en værdi af mere end 800 kr.
• Mulighed for at vinde flotte præmier
• Shopping med gode rabatter
• Casting til makeover i femina
 

DET SKAL DU OPLEVE

 
Dejlige omgivelser 
Det er jo gået rigtig godt de seneste år, så endnu en gang lægger Comwell Hotel Køge Strand hus til feminadagen på Sjælland. En behagelig stemning kræver som bekendt behagelige rammer, og hos Comwell er du garanteret den helt rigtige atmosfære, lækker mad og smukke omgivelser. Her kan du læne dig tilbage og nyde en afslappet og hyggelig dag – med udsigt til marker og hav ved dejlige Køge Strand. 
 
Pas naturligt på din krop 
Naturen er vores bedste følgesvend, når vi skal passe på os selv. Her findes nemlig et hav af gode ingredienser, som vores krop har brug for. Det er netop det, A. Vogel har specialiseret sig i, og hos dem finder du produkter fyldt med ingredienser fra miljøvenlige, økologiske og naturlige planter, som kan bidrage til din sundhed. Har du lidt svært ved at finde rundt i helsekostjunglen, så mød op på feminadagen, og få kyndig hjælp fra A. Vogels eksperter i helseprodukter. Du bliver også vejledt på både generel sundhed og specifikke områder, som for eksempel overgangsalder, så du kan føle dig godt tilpas i lige præcis din krop. 
 
Kyndig vejledning til din stil 
Hvordan fremhæver du bedst din talje? Og hvilke jeans giver den flotteste bagdel? Det – og meget mere – giver Magasin dig personlig hjælp til på feminadagen. En kompetent personlig shopper fra Magasin vil både holde et oplæg under modeworkshoppen og være til stede til personlig rådgivning. På dagen vil du få nogle af de nyeste styles fra Magasins egen kollektion at se, og du kan få tips og inspiration til, hvordan du kan gøre dem til en del af din basisgarderobe. 
 
Ditte & Louise
Sidste år satte Ditte og Louise på groveste vis gang i lattermusklerne med filmen Ditte og Louise. Nu er de klar med bogen Gode Kasser, som gør op med alle kønsstereotyperne gennem quiz, nævekamp, tvivl og vred latter. For hvorfor er det, vi sætter hinanden i bås? Hvad siger man, når nogen råber ”gode kasser!” efter en på gaden? Og hvad er et resting bitch face? Alt det kan du blive klogere på – og du kan i øvrigt gøre dig klar til et godt grin – når Ditte og Louise gæster feminadagen og bliver liveinterviewet af feminas journalist Tine Bendixen.  
 
Luksus til lokkerne 
Hvis der er én, der har styr på tips og tricks til at pleje og tæmme manken, er det stjernefrisør Dennis Knudsen. Dennis har igennem sin lange karriere haft mange kendte til kærlig behandling i salonstolen, og nu har du mulighed for at få hans personlige vejledning. På feminadagen står Dennis klar til at give dig råd om hvilken pleje, der passer til netop dit hår, ligesom han også vil holde en spændende session, hvor du kan blive klogere på alt det, du skal vide om hår. På dagen kan du forkæle dig selv og shoppe de lækre produkter fra Dennis Knudsen DK Professional Hair med 25 procent rabat.  
 
 
Tilpas indeni og udenpå
Føler du dig tilpas indeni, stråler du også udenpå. Og hopper du i et lækkert sæt undertøj om morgenen, har du skabt grundlaget for en god følelse resten af dagen. Behageligt lingeri kan sagtens være smukt. Hos Triumph går design og komfort hånd i hånd, både når det gælder den nyeste mode og den klassiske bh, du altid vender tilbage til. Lægger du vægt på høj kvalitet, perfekt pasform og fantastisk støtte, så kom forbi Triumph på feminadagen, og prøv tøjet på. Her vil du få gode råd til at vælge det rigtige sæt undertøj til lige præcis dig – og 20 procent rabat på det lækre lingeri.  
 
Genfind din indre styrke  
Kristina Trolle, forfatter, inspirator og iværksætter. Med bogen “Vægtløs” viser hun, hvordan man kan finde modet til at tro på sig selv og være sig selv. På feminadagen byder Kristina Trolle velkommen med et par ord om, hvordan man ved at være sig selv finder styrken og troen på sig selv – i en verden fyldt med hule værdier og et stort fokus på ydre skønhed.
 
Sensommerens lækre cocktails 
Trænger du til nyt input i barskabet, så kom forbi Rebæl på feminadagen og smag på sensommerens lækre drinks. Rebæl lægger vægt på gode råvarer i deres færdigblandede økologiske cocktails med smag af æble og timian, rabarber og vanilje eller hindbær og citronverbena. Kom forbi og få en smagsprøve på varianterne, og køb en flaske eller to drikkeklare cocktails med hjem.
 
Smykker med #girlpower 
Diamonds are a girls best friend, sang Marilyn Monroe i sin tid, og ikke meget har ændret sig siden da. Fine smykker er den nemmeste smutvej til at pifte hverdagsgarderoben lidt op og udtrykke din helt egen personlige stil. Danske Spirit Icons laver de fineste smykker i et tidløst skandinavisk design, som kan give dig lidt hverdagsluksus, eller sætte ekstra kulør på festlige lejligheder. På feminadagen kan du møde det søde team bag Spirit Icons, der står klar til at inspirere dig. De har netop lanceret den fine she-kollektion, som et symbol på stærke kvinder, girlpower og søsterskab. Ti procent af kollektionens salg bliver doneret til foreningen Danner, der støtter voldsramte kvinder og børn.
 
Hverdagsluksus til huden 
Synes du også, det kan være svært at navigere i hudplejejunglen? Så glæd dig til feminadagen, hvor du kan snige lidt luksus ind på badeværelseshylden, når det økologiske hudplejemærke e-cooking står klar med tips, tricks og lækre goodiebags. Få en grundig hudanalyse, lav din egen læbepomade og lad det søde e-cooking team vejlede dig til en simpel og effektiv hudplejerutine, der passer til din huds behov. E-cookings produkter er ikke bare økologiske og bæredygtige, de er også proppet med aktive ingredienser, der forkæler din hud uanset alder, hudtype og udfordring. 
 
 
Kompromisløs komfort 
Leder du efter et par nye lækre barstole til køkkenet, eller mangler du et sæt magelige stole til spisebordet? Skal din hverdag være behagelig, er det nødvendigt, at dit hjem er behageligt at færdes i, og drømmeboligen er ikke langt væk! På feminadagen kan du nemlig møde Skovby, som producerer brugbare og holdbare møbler i smukt design. Skovby er kendt for at kombinere dansk design og funktionalitet i deres møbler, og de kan hjælpe dig med at bringe overskud og effektivitet ind i dit hjem. Hvilken bolig drømmer du om? Skovby fremviser deres flotte designs på feminadagen, hvor du kan få inspiration til, hvilke møbler du skal vælge.
 
Kaffe skal der til 
Vi kan alle have brug for en lille pause og en smule frisk energi på sådan en dag med masser af inspiration, spændende foredrag og shopping. På feminadagen står Senseo klar til at forkæle dig med lidt godt til ganen hele dagen, så du kan styrke dig på en lækker kop varm kaffe – uanset, hvordan du kan lide den. Gå på opdagelse i de forskellige smagsvarianter og find din personlige favorit.
 
Billedskøn og bæredygtig 
Skal du pleje huden og stadig se fantastisk ud, er det vigtigt med en god basic makeup, der arbejder med huden. Det er netop, hvad du får hos det banebrydende makeup-brand Miild, som besøger feminadagen. Miild er allergivenlig, bæredygtig og certificeret makeup, som giver en smuk hud og efterlader dig med en let følelse. Tine og Tanja, som har grundlagt firmaet, har begge en kærlighed til huden og en faglig baggrund inden for makeup. Kom og hør mere på feminadagen, hvor du kan se frem til deres ekspertise, gode tips og tricks og personlig vejledning til et skønt, naturligt look.  
 
Modig makeover 
Føler du, du er gået i stå? At du hopper i det samme tøj hver dag? Så er der godt nyt. På feminadagen har du mulighed for at melde dig til feminas personlige makeover: Udgangspunktet er DIG. Bliver du udvalgt, får du en dag i København, personlig og kyndig vejledning af feminas stylist Birgit Axelsen, en dygtig frisør giver dit hår en forvandling, og du får tips til at lægge en makeup, der får dig til at stråle endnu mere. Udnyt muligheden, og skriv dig op på feminadagen!
 
 
 
 
 
Herunder kan du se billeder fra feminadagen 2018 i Køge og Aalborg