Events

femina yogarejse 2019

For 6. gang kan du tage med femina og Spies på en inspirerende og udviklende rejse til Kreta. Vi rejser til Kreta 18. - 25. maj og 25. maj - 1. juni 2019. Se her, hvordan du kommer med. OBS! Begge yogarejser er udsolgt

UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT
 
Vi gentager succesen og rejser for 6. gang med Spies på en inspirerende og udviklende rejse til Kreta i maj-juni 2019. Forkæl dig selv med en uge, hvor du sammen med femina og yogainstruktør Cecilie Sofie Svensson eller yogainstruktør Louise Grønbeck har tid til at dyrke masser af yoga kombineret med åndedrætsøvelser og guidede meditationer. En uge med fokus på dig, din krop og dit sind – i balance.
 
Vi rejser den 18. - 25. maj 2019 - UDSOLGT
og den 25. maj -1. juni 2019 - UDSOLGT!
 
Nyd yogaen i den friske havluft, venindetid og vores fælles hyggelige aftener, hvor du møder andre kvinder, der deler din interesse for yoga – og sikkert en masse andet. Der vil sædvanligvis være flere, som rejser alene. Det firestjernede hotel Sunprime Platanias Beach er et dejligt voksenhotel, hvor vi laver yoga under svajende palmer på en græsplæne med havudsigt. Hotellet ligger lige ud til en skøn strand på Chania-kysten.
 
Vil du forkæle dig selv yderligere, kan du besøge hotellets motionsrum, eller spaen, hvor du får 10 % rabat på behandlingerne. Tirsdag er der yogafri og mulighed for udflugt.
 
BESTIL DIN YOGAREJSE HER
 
DAGSPROGRAM
• Morgen: Dynamisk yoga* og åndedrætsøvelser
• Middag: Fritid med mulighed for egne oplevelser, badning m.v.
• Eftermiddag: Blid yoga*
• Ekstra: 3 x 1 times selvudvikling/meditation
* Undervisningen tilpasses deltagernes niveau.
 
Afrejse fra København kl. 17.35 – ankomst til Chania kl. 22.00
Hjemrejse fra Chania kl. 23.20 – ankomst til København kl. 01.55
 
Afrejse fra Billund kl. 16.30 – ankomst til Chania kl. 21.00
Hjemrejse fra Chania kl. 22:20 – ankomst til Billund kl. 00.55
 
Pris pr. person 7.749 kr. I delt Classic Room med balkon mod haven/omgivelserne
 
Tillæg for at bo alene 1.750 kr.
 
I rejsen indgår:
• Flyrejse med Thomas Cook Airlines
• Mad på flyet
• 30 kg bagage på flyet
• Bustransfer mellem lufthavn og hotel t/r
• Hotelophold
• Morgenbuffet på hotellet
• Velkomstmiddag, 3 retter inkl. 1 glas vin
• Onsdagsmiddag, 3 retter inkl. 1 glas vin
• Afskedsmiddag, 3 retter inkl. 1 glas vin
 
Ret til ændringer forbeholdes.
 
BESTIL DIN YOGAREJSE HER
 
MED PÅ REJSEN DEN 18. - 25. MAJ - OBS UDSOLGT
 
LOUISE GRØNBECK Yogainstruktør 
 
Louise er 35 år og passioneret yogaunderviser med mange års erfaring i forskellige former for yogapraksis. Louise ejer yogastudiet Yoga Vesterbro i København. Louise store passion for yin-yoga, og netop den ro og nærvær man finder i yin, skinner igennem i hendes undervisning. På rejsen vil hun undervise i både blid og mere dynamisk yoga.

 
VIBEKE NIELSEN feminas skønhedsredaktør
 
Vibeke er 55 år og mor til tre. ”På en femina-yogarejse for nogle år siden blev jeg hooked på yoga, og jeg ser frem til endnu en fantastisk uge”.
 
MED PÅ REJSEN 25. MAJ TIL 1. JUNI - UDSOLGT!
 
CECILIE SOFIE SVENSSON yogainstruktør
 

Cecilie er 39 år og erfaren underviser i yoga hos bl.a. Yoga Vesterbro i København. Hendes undervisning på rejsen vil indeholde elementer fra den stærke, varmende flow praksis til blide, restorative sekvenser. Cecilie lægger vægt på den evige kontakt mellem krop, hoved og vejrtrækning, som gør os i stand til at bevare roen og nærværet.

 
DORTE MOSBÆK feminas artikelredaktør
 
Dorte er 43 år og mor til to drenge. ”Yoga er det pusterum, jeg altid vender tilbage til i en travl hverdag, da det giver mig ro i både krop og sjæl, og en følelse af at gøre noget fantastisk for mig selv”.
 

Ret til ændringer forbeholdes.

Læs mere om: