Annonce
Events

EVENT. Kom til eksklusiv lingeri- og stylingworkshop

Inspirationsaften med dig i fokus. Bliv klar til sommerens fester, når Triumph og femina inviterer dig til eksklusiv lingeri- og styling workshop.

Bliv klar til sommerens fester, når Triumph og Femina inviterer dig til eksklusiv lingeri- og styling workshop. Få skræddersyede råd til netop dine former, og og bliv inspireret når feminas moderedaktør, Louise Amstrup, giver unikke stylingtips. 

Triumph er synonym med selvtillid, frihed og støtte til kvinder - men også værdien af den støtte kvinder kan give hinanden. Du inviteres til en aften, hvor fittingeksperterne fra Triumph vejleder dig i at vælge det helt rigtige lingeri, som passer lige præcis til dig. Triumph har mere end 130 års ekspertise i at designe smukke bh'er, som giver den helt rigtige støtte. På aftenen sættes der også spot på styling af outfits til sommerens mange festligheder, og du kan derfor møde moderedaktør Louise Amstrup, som giver dig trendy tips til, hvordan du kan pifte ethvert sommeroutfit op. 

I løbet af aftenen bliver der serveret bobler og snacks, og alle gæster vil få en lækker goodiebag, 20 % på alt Triumph-lingeri og mulighed for at vinde et sæt fra Triumphs ikoniske Amourette-kollektion. Der trækkes en vinder sidst på aftenen. 

PROGRAM

Kl. 18.00 Velkomst med bobler & snacks

Kl. 18.30 Kort præsentation af Triumphs forårs- og sommerkollektion 

Kl. 18.40 Styling workshop med feminas moderedaktør Louise Amstrup 

Kl. 19.10 Fitting og shopping 

Kl. 20.00 Goodiebags, konkurrence og tak for i aften 

DU FÅR

  • Iskolde bobler og lækre snacks 
  • Styling-workshop med feminas moderedaktør Louise Amstrup 
  • Fitting af Triumphs eksperter 
  • Shopping med 20% rabat på alt Triumph-lingeri
  • En lækker goodiebag 
  • Mulighed for at vinde et sæt fra Triumphs ikoniske Amourette-kollektion

HVORNÅR

Torsdag d. 2 maj kl. 18.00 - 20.00

HVOR

Triumph Strøget, Østergade 47, København K

TILMELDING OG PRIS

[email protected]

Tilmeldingen koster 50 kroner + tilmeldingsgebyr. NB! Der er kun 30 pladser til eventet, så tilmelding er først til mølle.