Sex og erotik

Din guide til at opnå fantastiske orgasmer

Nu kan du dygtiggøre dig selv og din partner i at opnå fantastiske orgasmer. Q har samlet de bedste guides til multiorgasme, de erogene punkter, vibrator test og andre tips og tricks til, hvordan du opnår en orgasme.

Har I brug for hjælp til at opnå klimaks? Der findes mange måder at blive seksuelt stimuleret på, og i samme emne er det ypperste man kan opnå orgasmen. Klitoris orgasme, g-punkts orgasme, multiorgasmer og mange andre.

Nu har Q samlet den perfekte guide til dig og din partner, så i kan begynde at eksperimentere med, hvordan i bedst kommer frem til et klimaks med hjælp fra Sexologer, læser tips og meget andet. Læs med her:

orgasme med de erogene zoner Få fantastiske orgasmer med dine erogene zonerKender du A- og U-punktet og andre fremtrædende erogene zoner? Her kan du blive klogere på dine mest intime nydelseskilder, der baner vejen for fantastiske orgasmer. Få gerne din partner til at læse - og lege - med!

> Få orgasme med de erogene zoner
klitoris og orgasme anatomi Klitoris anatomi og orgasmerEr du i tvivl om hvor klitoris sidder og hvordan kvinden lettest opnår en orgasme? Læs med her når sexolog, Vivi Hollænder, guider.

> En guide til en klitorisorgasme
multiorgasme Multiorgasme - Sådan gør du

Én orgasme er fantastisk - to er bedre, og orgasmer i en lang perlerække er ren halleluja. Læs med her, og få 8 trin til en multiorgasme.

> 8 trin til en multiorgasme

Orgasme guide til kvinder Orgasme guide til kvinderKvinder med manglende orgasmer er ifølge sexolog Maj Wismann desværre ikke et særsyn. Kun 1/3 af alle kvinder kan komme sammen med deres partner, 1/3 kan kun ved selv at onanere, og 1/3 får aldrig orgasme! Få sexologens bedste råd til hvordan du som kvinde nemmest opnår orgasmer.

> Sådan opnår du nemmest en orgasme
Orgasme med vibrator Orgasme til alle! - Vibrator testHar du svært ved at opnå orgasme? Tidens Kvinder har anmeldt vibratoren Magic Wand der med næsten 100 % garanti kan give dig en orgasme.

> Læs anmeldelsen af vibratoren her


Læs mere om: