Det er blevet Valentinsdag, og mens nogle mennesker lader romantikken blomstre med chokolade, blomster og stearinlys, byder Valentinsdag for andre på helt andre godter.
Sex og erotik

5 frække lege til Valentinsdag

Det er blevet Valentinsdag, og mens nogle mennesker lader romantikken blomstre med chokolade, blomster og stearinlys, byder Valentinsdag for andre på helt andre godter.

Valentinsdag handler om at pleje sit forhold, men der er ikke nogen fast opskrift på, hvordan man gør det, hvis det står til eksperten.

- Det er vigtigt at få lidt sjov og leg ind i forholdet, og det gælder skam ikke kun på Valentinsdag. Men når nu Valentinsdag er en dag til ære for forholdet, så giv jer tid til hinanden, gør noget nyt sammen, og kast jer ud i noget nyt på den seksuelle front. Det er både sjovt og spændende, og så kan det være med til at holde live i gnisten og romantikken, siger sexolog Sara Skaarup.

> Derfor får du ikke sex på Valentinsdag

 

5 alternative måder at holde Valentinsdag på

1 . Lav en film

I behøver ikke mere end en god smartphone og lidt fantasi for at udføre denne lille leg. Her får I til gengæld mulighed for at udleve jeres helt egne fantasier for åben skærm, uden det skal komme andre end jer selv til gode. Lav en lille drejebog og lad så ellers bare lysten styre slagets gang. Én ting er at lave filmen - en anden ting er at se den sammen med sin partner efterfølgende. Det er pirrende og pornografisk og helt specielt, fordi I selv har hovedrollen.

> Videoguide: Se på Tidenskvinder.dk, hvordan du kan forkæle dig selv med Europe Magic Wand

 

2. Gå i køkkenet

Hvem siger at en god Valentinsmiddag skal nydes på en restaurant? Det kan både være romantisk og en formidabel kickstarter på en sydende hot aften, når man begynder aftenen med at lave mad - sammen, vel at mærke. Tag jer god tid og kæl for hinanden under tilberedningen. Snup en quickie på køkkenbordet mens stegen er i ovnen og vær i øvrigt ganske letpåklædte under hele seancen. Husk på, at I skal nyde maden før i kaster jer ud i erotikkens vilde udfoldelser. Forventningens glæde i sig selv kan nemlig være ganske pirrende.
 

sexlegetøj Det perfekte sexlegetøj til par

Har I mod på at tage legetøj med i sengen, som i begge vil få fantastisk glæde af? Så skulle i tage at prøve We Vibe II. Den er kendt fra Go' morgen danmark og er et af de bedste stykker sexlegetøj til par.
 

PRIS 699 kr.

3. Leg

Valentinsdag kan sagtens være til både leg og lyst. I mange tilfælde bliver sexlegetøjet brugt til hurtigt at tage trykket, men det er oplagt at bruge legetøjet på nye måder, når man nu alligevel afsætter en aften i hinandens selskab. Lad vibrationerne fra legetøjet køre ned over begge jeres kroppe og find også parlegetøjet frem fra gemmeren. Noget så simpelt som en pikring med indbygget vibrator kan gøre underværker, ligesom et sæt håndjern også kan føre masser af sjov med sig.

> 5 frække rollespil du bør prøve derhjemme

4. Rollespil

Det kan være ganske sundt for forholdet at lege med rollerne, så man også selv får en fornemmelse af, hvad det vil sige at være i den andens sted. Kast jer ud i domina/slave-lege og lad jer underkaste og bestemme over hinanden. Skal det være knap så ekstremt, så hold jer til kostumerne og lev jer ind i rollerne som politimand, stuepige eller noget helt tredje. Har i mod på det, så sæt kameraet til at optage jer, mens I leger.
 

erotiske historier Få dine erotiske historier direkte i din inboxTidens Kvinder er Danmarks bedste erotiske magasin for kvinder, og læsernes dampende sexede og frække erotiske noveller er et af magasinets populæreste indslag.
KUN 20 kr. shop online

5. Godnatlæsning

Når I har spist, leget og klædt jer ud, skal I sikkert i seng. Afslut aftenen med en hed omgang læsning, hvor I læser højt for hinanden fra erotiske bøger eller noveller. Det behøver ikke føre til noget, men den frække litteratur kan sagtens føre til lidt ekstra lyst - selv om man har været i gang hele aftenen. Brug det eventuelt som inspiration til fremtidige lege.

 

Læs mere om: