Simulerer mænd orgasmer? - faktisk har hver fjerde mand prøvet det.

Mænd kan også finde på at simulere orgasme - faktisk har hver fjerde mand prøvet det, viser ny undersøgelse.

Sex og erotik

Derfor simulerer mænd orgasmer

Simulerer mænd orgasmer? Hvis du tror på, at din mand får orgasme hver gang, så kan du godt tro om

Derfor simulerer mænd orgasmer

Det viser en undersøgelse af 180 amerikanske mandlige collegestuderende. Undersøgelsen er udført af psykologer fra Universitetet i Kansas, skriver LiveScience.com.

Hans orgasme er vigtig for hende
25 procent af de adspurgte mænd svarer, at de har prøvet at simulere en orgasme for ikke at såre kvinden. Det resultat tror sexolog Jakob Olrik godt på.

- Det er vigtigt for kvinden, at manden kommer. Ellers tror hun ikke, hun er god nok, eller at det er hende, der gør noget forkert, siger han.

Se anderledes på sex
Selvom det er betænksomt af manden at forsøge at skåne kvinden, så mener sexologen, at vi skal lære at se anderledes på sex.

- Det er sødt af manden, men kernen er at lære at forstå, at en orgasme ikke er det største ved sex. Man kan sagtens have et godt samleje uden en orgasme, siger Jakob Olrik og opfordrer til, at vi låner tankegangen fra tantra-sex, hvor man bygger op til en stor orgasme ved at holde igen.

Hold igen flere gange
Hvis manden kan mærke, at han ingen vegne kommer, foreslår sexologen, at han siger til kvinden, at det ikke har noget med hende at gøre, men at han blot vil holde igen til senere.

- Før eller siden skal han nok komme. Det kan være frækt for manden at stoppe og så fortsætte senere. Det kan man gøre mange gange for til sidst at få en endnu større orgasme, siger Jakob Olrik.

Læs også: Så mange mænd faker orgasme

Læs mere om: