https://imgix.femina.dk/media/67028770e4e645f3a9d8627fb0c0c758.jpg
Kærlighed og sex

Guide: Sådan bliver du uimodståelig!

11. juli 2011
af Vigga Wagtberg, Oestrogen.dk
foto: Thinkstock, privat
Vi har spurgt landets klogeste hoveder om, hvad du som kvinde kan gøre for blive begæret af det modsatte køn. Her er svaret.

Vi har fået parterapeut Carl-Mar Møller og Powerprinsesse Lone Rasmussen til at give afsløre deres bedste råd, så mændene falder i svime over dig:

Powerprinsessen i gode hænder

Powerprinsessens bedste råd:
Få en tantramassage!
Om det er af en mand eller en kvinde er ligegyldigt. Idéen er, at du skal være 120 % modtagende uden tanke om på at give noget tilbage.

Du betaler for at få et fysisk og psykisk boost, så sig til massøren, hvad du gerne vil have, hvor hårdt eller blødt det skal være og nyd det. Derefter gå ud og spiser frokost med dig selv, mens du hygger og læser en skøn bog eller et blad, du ikke plejer at købe.

Begynd at danse salsa!
Lad de varme latinske rytmer og de æggende bevægelser vække dit underliv.

LÆS OGSÅ

Elsk dig selv

5 genveje til større lyst

Dét tænder vi på

Powerprinsesse.dk

Carl-Mar.dk

Tantramassage

Hormonfri prævention

Dans med de dejligste mænd, giv dem lov til at føre dig og mærk, hvordan jeres kroppe smelter sammen, og dansen flyder af sig selv.

Dit humør vil stige, din krop vil vågne, du vil udsende nydelsesvibrationer, og det vil omgivelserne med garanti reagere på!

Tjek din prævention!
P-piller, minipiller og andre hormonpræparater kan have negativ effekt på dit humør og en udtørrende effekt på de naturlige lystsafter. Har du problemer med lysten, så drop pillerne og brug hormonfri prævention og se, om det hjælper.

Det kan også hjælpe at skifte mærke, snak med din læge og lyt til din krop.

Fungerer det praktiske omkring sex?
Har din mand ikke helt fundet ud af, hvad der bringer dig helt op i Paradis? Eller er der noget, du gerne vil have mere eller mindre af?

Du kan sige alt, hvis du siger det kærligt, kælende og med den intention at hjælpe ham med at være den perfekte mand for dig.

Husk at mænd skal opmuntres og inspireres til at finde på ting eller til at gøre noget andet - din opgave er at inspirere ham, så den fiser ind på lystavlen.

FAKTA

Carl-Mar Møller har også tre gode råd til dig der er i parforhold. Sådan får du din mand til at tænde på dig igen:

1) Forkæl ham!
2) Lyt til ham!
3) Tag ham på pikken!

Sig dette...
"Uhmm, jeg elsker de der små bid, skat - det er så dejligt for mig, når du gør det helt blidt"

"Skat, det er så dejligt, at du altid rør mig med våde fingre" (siges mens du slikker hans fingre og kigger ham i øjnene)"

"Skat - ved du, hvorfor jeg elsker at dyrke sex med dig? Det er fordi, du elsker og kærtegner hele min krop. Nogle mænd tror, at de bare skal gå direkte til sagen - du er ikke en af dem, og det er jeg bare så glad for. Du er helt klart den mand, som tager dig bedst tid til at nyde min krop - og det er bare fantastisk for mig".

Carl-Mar Møller

Carl-Mar Møllers bedste råd:
Ros ham!
Vis din udkårne, at du synes, han er sød, lækker og klog. Det handler om at fremhæve hans gode sider. Når du roser og beundrer ham, vil han finde dig helt uimodståelig.

Få ham til at prale!
Få ham til at fortælle om sine sejre og succeser. Hvis du kan få ham til at prale, vil han tænde på dig - du bliver smukkere og smukkere for hvert minut.

Kvindeligt tøj!
Drop en alt for hård garderobe - sort og postkasserød kan godt virke lidt for voldsomt. Klæd dig uskyldigt, romantisk og eventyragtigt i lyse farver med masser af blonder.

Læs også