Selvudvikling

Michelle bestiger Kilimanjaro - del 2

Nu er der kun et par dage, til Michelle skal afsted på sin færd mod Kilimanjaro, og tiden går med forberedelser (og en lille smule kaos)

PROJEKTET

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. Turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred. Her kan du følge med i mine forberedelser og selve turen.

 

Kilimanjaro fakta:

14 januar 2018 går turen til Kilimanjaro, der med sine 5895 meter er Afrikas højeste bjerg. Det tager en uge og bevæger sig fra plus 25 grader til op til minus 15 på toppen. 

 

 

Jeg forbereder og forbereder mig. Det hele kulminerer nu, hvor vi skal afsted på søndag. Min stue ligner et indbrud - kamera, pandelampe og elektrolytter ligger spredt i et sirligt kaotisk system på gulvet.

Det er ikke bare “sådan lige” at bestige et bjerg. Under halvdelen af dem, der prøver at nå toppen, kommer helt op, der er dødsfald hvert år i forsøget. Jeg er slet ikke bekymret, jeg er så velforberedt med både udstyr og træning.

Da jeg fik min sidelange pakkeliste fra rejsebureauet, havde jeg ca. 3 af tingene. Jeg er ikke typen, der gik til spejder. Jeg er typen, der stjal fra mine forældres barskab og hørte Kim Schumacher (legendarisk 80’er DJ).

Vi er blevet rådet til at have mindst 4-5 lag tøj på - der er som bekendt koldt på toppen. Det lilla er et såkaldt baselayer (jeg lærer ligefrem nye ord). Det er merinould, og jeg kunne bo i det, det kommer jeg så også til i hele næste uge, da der ikke er plads til skiftetøj. Helly Hansen har pakket os godt ind, tak.

 

Få 13 nr. af femina + 3 Kähler Hammershøi vaser for kun 348 kr.

 

En bh og måske to par trusser. Anne Sax Lingeri har hjulpet mig og foræret mig den smukkeste MarieJo sportsbh. Jeg går op med stil. Det bliver smukt, og I kan jo ikke lugte på billederne hvordan seks dage i samme bh lugter.... 

I det hele taget er alle ufatteligt hjælpsomme. Et eller andet sted ovre i Jylland findes Eldbjørg Pollestad. Hun læste om vores tur på Facebook, og så syede hun (på en gammel Husqvarna fra 1970) den lækreste merinould indersovepose til mig så jeg ikke skal fryse om natten på Kilimanjaro. Tak. Al jeres hjælp, ikke mindst donationerne til Børneulykkesfonden, er alle et kærligt puf i ryggen. Tak. 

 

LÆS OGSÅ: Michelle Hviids tur til Kilimanjaro - del 1

 

Jeg har heldigvis så travlt med at gå fra København til Uvelse (36 km/7 timer) og skaffe alt det, jeg (stadig) mangler, at jeg ikke har tid til at blive stresset. Endnu.

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig helt vildt.

 

 

Læs mere om: