Selvudvikling

Chefredaktøren: Lad tårerne trille

Evigheden ligger som et udstrakt tæppe under os, med sine tråde tilbage til fortiden og via vores børn ud i fremtiden, og vi kender jo kun til dette ene liv. Og det skal fandeme leves

Lige for tiden er jeg frygtelig rørstrømsk og tuder over ingenting. Sidste weekend var det en smuk udsigt over Italiens bjerge, der tog vejret fra mig og fik tårerne til at strømme ned ad kinderne. I går var det en Backstreet Boys-sang (!) i radioen på vej til arbejde. Og i dag var det interviewet med forfatter Thomas Rydahl på side 8 i denne uges femina (læs det, og du vil forstå!!!).
 
Otte er i øvrigt mit yndlingstal og samtidig, når det er lagt ned, evighedssymbolet (som feminas skønhedsredaktør i øvrigt har tatoveret på sit håndled). Evigheden lever i os hver eneste dag, men måske særligt her op mod jul, hvor vi mindes Jesusbarnet og går i kirke for at modtage den kristne tros forkyndelse. Og alligevel tager jeg mig selv i endnu en gang at rammes af en sorgfyldt følelse i brystet. For selv om evigheden ligger som et udstrakt tæppe under os, med sine tråde tilbage til fortiden og via vores børn ud i fremtiden, så kender vi jo trods alt kun til dette ene liv. Og det skal fandeme leves. Selv om det kræver mod og et åbent hjerte, der risikerer at blive knust. For det smukke kan forgå. Sygdom kan ramme os, og vi kan miste dem, vi elsker. Uden sorg ingen glæde. Så jeg trøster mig med, at mine tårer må være af guld, for kun de, der elsker, har noget at miste. Og det er da langt at foretrække end intet at miste.
 
Velkommen til denne uges femina, hvor du både får inspiration til julemaden og julebordet samt bliver inviteret ind i eftertænksomhedens rum. Så giv dig selv en times mentalt frirum – og glæd dig. Måske du også fælder en tåre? Så husk, de er af guld.
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
 
FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER
 
 
Læs mere om: