camilla kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Klæder skaber mennesker

Jeg elsker at gå på opdagelse i efterårsmodens tendenser, da jeg véd, det er det tøj, jeg kommer til at rende rundt i hele det kommende år. Det er i efterårsmoden, der sker mest

Ferien er forbi (i hvert fald for mit vedkommende), og selv om jeg godt kunne bruge et par uger endnu med benene oppe og en Aperol i hånden (hvem kunne ikke det), så GLÆDER jeg mig oprigtigt til at trække i arbejdstøjet! For mig markerer afslutningen af sommerferien nemlig et nyt arbejdsår og dermed også en fornyet udgave af mig selv.
 
 
Og derfor er det også netop nu, jeg altid står på hovedet i min garderobe, rydder ud, gemmer væk og skifter gammelt tøj ud med nyt. Jeg elsker at gå på opdagelse i efterårsmodens tendenser, da jeg véd, det er det tøj, jeg kommer til at rende rundt i hele det kommende år. Det er i efterårsmoden, der sker mest. Det er her, vi for alvor kan mixe og matche og har brug for at finde en stil, vi føler os tilpas i, det er her, vi skal beslutte, hvilket ydre vi vil indtage verden med de kommende mange kølige måneder – og på den måde forhåbentlig være med til at gøre verden til et bedre sted. For mode handler nemlig ikke kun om forfængelighed og materielle goder.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
Som etnolog og forfatter Julia Lahme siger i sin bog ”Damen i midten”, skaber vi debat gennem det tøj, vi har på. ”Man kan faktisk fortælle hele historien om kvindelig frigørelse gennem moden”, sagde Julia Lahme i et interview med femina, da bogen udkom i april måned.
Det og meget mere kan du blandt andet høre mere om, når vi den 16. og den 22. september afholder ”Feminadagen – boost din stil” i henholdsvis Køge og Aalborg (læs mere om, hvordan du tilmelder dig, i denne uges femina). Indtil da kan du nyde dette nummer af femina, hvor vi bringer hele 50 sider om alt det nye på modefronten dette efterår. God fornøjelse.
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
[email protected]
 
FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Smugkig i ugens femina - 1831

 
Læs mere om: