Selvudvikling

Chefredaktøren: Julens største gave

Her på redaktionen elsker vi at oplyse mørket med lys og sysler og duften af kanel. På den måde føles den danske vinter nemlig også liiiige en tand nemmere at komme igennem

Jeg er hverken særligt royal eller religiøs. Alligevel er jeg at finde på forreste række, når Margrethe holder nytårstale, Frede fejrer familien, og Jesusbarnet bliver sunget tilbage i vores bevidsthed, mens vi hånd i hånd danser rundt om et grantræ. I bund og grund er det jo lidt fjollet: Prinsessedrømme og afhuggede træer i stuerne, pyntet med alverdens tingeltangel og levende lys. Kom et par marsmænd på besøg, ville de nok kunne få sig noget af et grineflip over os menneskers mystiske opførsel. Men det er jo lige præcis dét, der gør os til mennesker frem for dyr, robotter eller maskiner: At vi har eventyr, myter og fortællinger, som vi overleverer generation efter generation. At vi bruger tankeenergi på ikke bare at leve, men på også at finde en mening med livet. Og at vi har brug for en sammenhængende kraft i form af kongehus, riter og traditioner. DERFOR er vores kongehus så højtelsket af mange.
 
DERFOR holder vi hvert år jul, religiøse eller ej, og DERFOR er hygge, god mad, fejring af mærkedage og højtider så vigtige for os. Fordi vi er så heldige at kunne leve og elske og nyde frem for blot at overleve. Hvilken gave!
 
Velkommen til denne uges femina, hvor vi skyder julen 2016 i gang. Nogle vil mene, det er alt for tidligt. Andre har i flere uger gået og talt ned til igen at kunne få gang i julebageriet og starte de første gaveindkøb. Sådan er vi så forskellige. Her på redaktionen elsker vi at oplyse mørket med lys og sysler og duften af kanel. På den måde føles den danske vinter nemlig også liiiige en tand nemmere at komme igennem. Så glædelig ny-jul til dig og dine. Håber du i dette og kommende numre vil finde masser af inspiration til DIN jul. 
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
 
FÅ ET SMUGKIG I UGENS FEMINA I GALLERIET HERUNDER
 
 

 

Læs mere om: