camilla kjems
Selvudvikling

Chefredaktøren: Hvad du ønsker, skal du få

Med henblik på miljøet ville det nok være bedst, hvis vi helt afskaffede julens gave- og forbrugsræs. Men – omvendt er der også en masse kærlighed og omsorg og glæde forbundet med at give dem, vi elsker, en gave, de har ønsket sig

”Hvad du ønsker, skal du få”, lyder den gamle sang. Men hvad ønsker du dig så? Se, den var langt værre ... i hvert fald hvis du spørger mig, for jeg er kommet i den alder, hvor jeg ikke ønsker mig noget længere.
 
 
Måske er det, fordi jeg er uopfindsom? Måske er det, fordi jeg ikke mangler noget? Eller måske er det, fordi jeg er voksen og derfor selv går ud og køber noget, når jeg mangler det? Uanset hvad er jeg blevet ligesom min far, som, da jeg var barn, altid kun ønskede sig én ting: Nogle nye lommetørklæder.
Booooooooooring!, syntes jeg, men jeg gav ham det troligt år efter år (på hans ældre dage suppleret med en flaske god snaps).
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
Med henblik på miljøet ville det nok være bedst, hvis vi helt afskaffede julens gave- og forbrugsræs. Men – omvendt er der også en masse kærlighed og omsorg og glæde forbundet med at give dem, vi elsker, en gave, de har ønsket sig. Og som vi har gjort os umage med at finde og pakke ind. Glæden i deres øjne, når de pakker gaven op! Jeg elsker den følelse – og kan faktisk langt bedre lide at GIVE gaver end at modtage dem.
 
Velkommen til denne uges femina, hvor det er på tide at få de sidste julegaver og juleønsker på plads. Derfor har vi fundet 175 forslag til fine julegaver i 5 forskellige prislejer. Jeg har i hvert fald fundet mit juleønske i den fine guide: Plakaten ”The Moon” af Max Ernst fra Louisiana. Den vil se godt ud i min stue. Se den i denne uges femina.
 
Camilla Kjems
Chefredaktør
[email protected]
 
FÅ ET SMUGKIG I DENNE UGES FEMINA I GALLERIET HERUNDER

Smugkig i ugens femina - 1849

 
Læs mere om: