Hvem er egentlig skyld i, hvordan du har det i dit arbejdsliv?, spørger karriererådgiver Anne Marie Valentin

Job & karriere

Hvem har ansvaret for din arbejdsglæde?

Er du ikke helt der, hvor du gerne ville være, rent jobmæssigt. Er du sat lidt i tomgang? Får du ikke helt det, du søger? Hvis skyld er det så? Din arbejdsgivers, din mands, dine børns, dine omgivelser … eller din egen? Få gode råd og redskaber til at skabe et bedre jobliv nu og her!

Kære læser

Dit jobliv er dit ansvar! Det er mit mantra, som jeg siger højt til alle, jeg kommer i nærheden af. Men desværre tager mange ikke dette ansvar på sig og synes, at det er arbejdsgiverens, børnenes eller andres "skyld" hvis disse "andre" ikke gør det muligt for dig at udvikle dig i den retning, du ønsker.

Jeg har mødt flere, som har ønsket sig efteruddannelse, f.eks. en coach-uddannelse eller andet, som de ikke kunne få betalt af deres arbejdsgiver. Og så er de stagneret i en følelse af utilfredshed og landet i en offer-holdning som i "min chef vil ikke betale den uddannelse eller det kursus, jeg ønsker mig, så derfor kan jeg ikke……."

OM ANNE MARIE VALENTINJeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.JO, DU KAN. Hvis du vil det. NOK.

Du har selv indrettet dit liv og det er et resultat af de valg, du har truffet. Hvis du i dag sidder med en arbejdsgiver der ikke "forstår" dig, eller ikke er enig med dig, så er det ikke hans job at flytte sig, men dit. Så hvis du virkelig vil noget andet/mere/mindre med dit jobliv, så er det dit ansvar.

For det er dit liv og det er dig det "går ud over", når de andre ikke støtter dig.
Derfor må du tage action og handle på dine forventninger og drømme.

Jeg har længe tænkt på at lave et super enkelt produkt, som verden fortjener. En fuldstændigt "yoga-sæt" for de ambitiøse jobsøgere. Eller i hvert fald jer, der VIL have et fedt job og vil gøre dét, der skal til for at få det. Uden af det på nogen måde koster blod, sved eller tårer. Eller mange penge.

Ingen af os bliver nogensinde rigtig gode til at søge job, fordi vi ikke prøver det så tit. Heldigvis. Og hvis du tidligere har søgt mange jobs og ikke er kommet i spil, er det måske fordi du ikke har gjort "det, der virker".

Bliv din egen karriere-ekspert

Hvorfor skal det kun være de få forundt at modtage et såkaldt outplacement-forløb, hvor man får mulighed for at sparre med en professionel om sine nye jobmuligheder, når man eksempelvis bliver sagt op i sin stilling. Det er fuldstændigt ubetaleligt for almindelige (læs private) mennesker. Det koster mellem 15 - 25.000 kr for at få den slags professionel sparring.

Mit nye tiltag kan du læse om her: http://karriereeksperten.dk . Og du får også en MASSE gode karriere-råd - helt gratis.

Når man brænder for noget, vil man så gerne bidrage! Derfor får du mine bidrag her.
Hvad vil DU bidrage med?

Indtil vi "ses" igen - skøn sommer fortsat….


Anne Marie ValentinVil du have flere succes-oplevelser?

Tilmeld dig NLP-onlinekurset i positiv psykologi, hvor du lærer at vende en given situation til din fordel:

På kurset lærer du psykologiske grundværktøjer, som hjælper dig til at kunne skabe en god, konstruktiv og positiv stemning i og omkring dig. Du vil træne at slippe bekymringer og tilgå livet med tillid og gode forventninger. Du bliver ikke en stupid jubel-idiot af kurset … vi drejer blot dit fokus hen på mulighederne for at skabe opløftende plus-stemninger og væk fra odelæggende bekymringer, frygt og negativitet.

Pris kun 499,-

Læs mere om: