Karriere: Vil du fortsætte i samme rille, selvom du ikke er glad, og kun er mellem-tilfreds? Eller vil du gøre noget, spørger karriererådgiver Anne Marie Valentin

Job & karriere

Hænger du fast i dit job?

Sidder du fast i alle fordelene ved jobbet? Frokostordningen, gode kolleger, pensionsordning for ikke at tale om den faste løn der tikker ind hver måned? Og er det nok bare at være mellemtilfreds ? Læs sidste nyt fra karriererådgiver Anne Marie Valentin.

Vi forklarer oftest os selv, at det er godt, sikkert og trygt. Og så forsøger vi at overhøre den stemme indeni, der IKKE synes, det er godt nok, SELVOM det er trygt og sikkert.

Kender du det?Jeg gør, og det gør det svært at (turde) flytte sig. Det er lammende for al kreativitet og stopper de fleste i at tage springet videre ud, ind eller i at bede chefen om en samtale om din 'tilstand'.

OM ANNE MARIE VALENTINJeg hedder Anne Marie og er Oestrogens karriererådgiver.

Jeg ejer www.intojob.dk som hjælper mennesker videre i karrieren.

I 2010 sagde jeg mit job op, fordi det ikke længere stemte overens med mine værdier og prioriteter. Jeg oplevede mig selv gå på job hver dag og ikke være glad. Derfor sagde jeg mit job op og blev selvstændig.

I dag har jeg en strålende forretning og rådgiver (mest) kvinder ift. deres fremtidige karrierevalg. - Uanset om de er opsagt eller blot i tvivl om de er på deres rette hylde. De fleste af mine kunder vælger et karrieretjek midt i karrieren for at sikre, at de er på vej det rigtige sted hen.

Jeg har de sidste 13 år arbejdet med karriererådgivning i forskellige virksomheder.
Derudover er jeg uddannet NLP Master, certificeret coach samt Passion-coach.

Jeg glæder mig til at udfordre dig og være din sparringspartner i dit Karriere-univers samt give dig nye begreber og input ifht din karriere og dit jobliv.

Tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her og få flere gode råd og muligheder.Og det værste for mange - og måske netop dig - i den situation, er, at dem, du holder af, ikke støtter dig i at komme ud af den tilstand. Jo, selvfølgelig ønsker de dig det bedste, men det bedste er i manges øjne at forsætte, fordi det jo er trygt og sikkert……

Og det er altså kun fornuften, der kan se fordele i tryghed og sikkerhed. Den indre stemme, din fornemmelse af, at dette ikke er 'rigtigt' mere, i hvert fald ikke på denne måde, bliver ved med at kalde … Medmindre du drukner den i lidt mere rødvin, gode forklaringer og fornuft.

Problemet er bare, at den indre stemme ikke holder mund! Den stopper ikke med at sige til dig "Er det virkelig det, der er til dig … er dette, hvad jeg har set frem til?".

Så vil du tage dig af det eller ikke? Vil du fortsætte i samme rille, selvom du ikke er glad, og kun er mellem-tilfreds? Eller vil du gøre noget?

Der findes 2 slags mennesker. Dem, der 'lever med det' og forklarer sig selv, at der ikke er nogen, der har sagt, det skulle være berigende hele tiden (men samtidig skriger den indre stemme!!). Og så er der dem, der tager fat, gør noget - og handler på utilfredsheden.
Hvem af dem er du? Og hvis du ikke er hende, der handler, hvad skal der så til, før du gør?

Er du også en af dem, der er "faret vild i dig selv" og ikke ved, hvad alternativet kunne være?
Der er svært at finde nye muligheder i sig selv, for det er videnskabeligt dokumenteret, at vi tænker op til 98 % af de samme tanker, som vi tænkte i går og i forgårs og i sidste uge!

Så det er ikke inde fra dig selv, der kommer ny inspiration. Læs en bog om mod, tal med en ven, du VED, vil støtte dig i at komme videre - eller tag fat i en professionel karriere-rådgiver, der kan hjælpe dig videre.

Hvad må din tryghed koste?

Anne Marie?Anti-aging øjencremefra Neo Stem

Køb det i Shoppen!

Læs mere om: