Annonce
Tips & idéer

Sådan gør du rent på toilettet så hurtigt som muligt

Der er så mange andre ting, vi hellere vil bruge tid på, end at stå bøjet over toilettet og skrubbe det rent. Har du det på samme måde? Så kan det være, du skal læse med her ...

Først kalkfjerner:
Er tiden knap, så begynd med at sprøjte kalkfjerner i brusenichen og håndvasken. Rengør derefter spejl og toilet, og slut af med at vaske kalkfjerneren af med en svamp og godt med vand, inden du vasker gulvet til sidst.

Puds spejlet:
Mens kalkfjerneren virker, kan du lige nå at pudse spejlet ved at sprøjte med glasrens og tørre det væk med en sammenkrøllet avisside.

Og så toilettet:
Så er det toilettets tur. Og ja, for de fleste af os er rengøring af toilettet nok en af de ting, vi gerne vil bruge allermindst tid på. Derfor synes vi, det er ret interessant, at man ENDELIG kan få et toilet, der er lavet sådan, at det kræver et minimum af rengøring.

Vi kan nemlig få al den tid, vi ellers ville have brugt på rengøring, tilbage ved at vælge et Rimfree®-toilet fra Ifö. En helt ny type toilet, der ikke har nogen indvendig kant, hvor snavs og bakterier kan bo. På den måde er der ingen kanter og kroge, kluden skal nå under. Det kræver blot en hurtig aftørring, og så er dit toilet så godt som nyt. 

Almindelige toiletter med en skjult, indvendig kant kan næsten være umulige at gøre rene, men det problem har du ikke med et Rimfree®-toilet. Derfor bliver det også mere rent, end det typisk er muligt at gøre et almindeligt toilet, hvor rigtig meget kan gemme sig der, hvor vi ikke kan nå.

Læs mere om toilettet uden indvendig kant her

Rimfree

Vælg et væghængt toilet, hvis du ønsker et simpelt look på dit badeværelse. Så er der også mindre, du skal gøre rent.

Rimfree

Du kan også få et klassisk stående toilet med Rimfree®. Det har et elegant og slankt udseende, der vil passer til ethvert badeværelse.

4 fordele ved et toilet uden indvendig kant

  • Enkelt: Ingen kant, hvor snavs og bakterier kan bo
  • Rent: Hygiejne i top sammenlignet med almindelige toiletter
  • Miljøvenligt: Lavere behov for rengøringsmiddel, hvilket er godt for miljøet
  • Hurtigt: Sparer familien for tid og besvær med rengøring