halloween
Tips & idéer

Halloween for voksne

Halloween behøver ikke kun at være forbeholdt familiens yngste medlemmer, så dæk op til en uhyggelig middag og invitér vennerne over til en aften med gys og gru. Hold farverne mørke og dunkle, og supplér med enkelte gyldne elementer.

LAD UHYGGEN SÆNKE SIG... - GODE IDÉER TIL EN (U)HYGGELIG HALLOWEEN

 

DØDE DUKKER

Spraymal en lille dukke med sort spraymaling; lad dukken tørre, og lim små similistene på som øjne. Stil dukken som et uhyggeligt element i et stilleben med et par små lanterner eller fyrfadsstager.
Fyrfadsstage, lille lanterne og bakke fra Notre Dame.
 
 
SKUMMEL VELKOMST
Byd dine gæster velkommen med levende lys i lanterner og dekorerede græskar. Spraymal græskar med sort og grå maling, og pynt dine lanterner med et par edderkopper. Mal også et par grene af efeu med sort maling og brug dem som pynt mellem græskar og lanterner.
Bænk fra Jysk, lanterner fra Notre Dame og græskar udskåret i træ fra Lene Bjerre. Edderkopper og spraymaling er fra Panduro Hobby.
 
 
TØRREDE DETALJER
Lav en lille buket af tørrede blomster og grene, og stil dem i en mørk vase. Sæt vasen i et stilleben med et græskar og en gylden stage.
Græskar i træ fra Lene Bjerre, vase fra Studio Arhoj og stage fra Klong hos Stilleben.
 
UHYGGE PÅ SPRAY
Mal små græskar med sort og grå spraymaling og brug dem som dekoration på bordet. Drys evt. lidt guldglimmer på enkelte af dem, inden de når at tørre.
 
 
GRAVSTEN PÅ BORDET
Buk et sort manilamærke, så det kan stå på bunden, og tegn en streg rundt i kanten med en guldtusch. Skriv ”RIP (+ navn)” på kortet, og pynt det evt. med lidt spindelvæv.
Manilamærker, guldtusch og spindelvæv er alt sammen fra Panduro Hobby.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
KRANS AF FLAGERMUS
Spraymal en grøn krans med sort spraymaling, og pynt bunden med en gren af efeu, også malet med sort. Du kan både bruge en naturlig eller kunstig krans. Klip små flagermus ud i sort karton, og sæt dem på et stykke ståltråd. Sæt flagermusene fast på kransen ved at sno enden af ståltråden et par gange om kransen, så de flyver omkring den. Bind et sort bånd i toppen af kransen, evt. med lidt tørrede grene og blomster, og hæng kransen op.
Krans og øvrige materialer er fra Panduro Hobby.
 
 
DÆK OP TIL GYS
Dæk et bord i mørke farver med en mørkegrå dug og sorte tallerkener. Pynt tallerkenerne med lidt spindelvæv, og lad små sorte edderkopper i plast kravle rundt på dugen.
Tallerkener og skåle fra Notre Dame, bestik, glas, servietter og dug fra Broste Copenhagen og vaser, lille keramikskål og lysestage fra Stilleben. Den sorte lågkrukke er fra House Doctor, mens spindelvæv og edderkopper er fra Panduro Hobby.

SE OGSÅ: 4 tips til en (u)hyggelig aften

Læs mere om: