Annonce
Tips & idéer

Endelig et afløb, der (næsten) er usynligt!

Giv dit badeværelse et rent look med et afløb, der nærmest er usynligt. Især genialt til mindre badeværelser, hvor der er småt med plads - men også til alle, der bare gerne vil have lidt luksusfølelse, uanset badeværelsets størrelse.

Det er nemt at vælge smukke ting til badeværelset, men der er også nogle praktiske ting, der skal på plads. For eksempel afløbet.

Afløbet er ofte ikke den mest æstetiske ting på badeværelset, men måske du ændrer mening efter at have set dette.

DET USYNLIGE AFLØB

Geberit har for nyligt lanceret den populære CleanLine afløbsrende i en variant, der kan integreres i fliserne i brusenichen - og er næsten usynlig.

Det eneste, der er synligt, er en smal rustfri kant. Resten af afløbsrenden er integreret i fliserne på gulvet.

Afløbsrenden er ikke blot stilfuld, du også nemt gøre overdelen, vandlåsen og hårsien ren.

Du kan se mere af CleanLine-serien her!

SE DEN (NÆSTEN) USYNLIGE AFLØBSRENDE HER

Selve konstruktionen monteres i gulvet og tilsluttes afløbet. Den beklædes efterfølgende med de ønskede fliser, hvilket giver en næste usynlig afløbsrende.

SE DEN KLASSISKE CLEANLINE-VARIANT HER

Geberits CleanLine-serie har taget badeværelsesafløb til et nyt niveau. Her ses den klassiske CleanLine afløbsrende med en elegant stålskinne.

Stålskinnen flugter på smukkeste vis langs brusevæggen uden at optage ståplads i kabinen.

Afløbet er designet, så sæberester og skidt ikke samler sig i hjørnerne, og det hele bliver dermed skyllet ud med badevandet. Det er blot hårsien, der en gang i mellem skal skylles ren. Så bliver det ikke nemmere.

 

 

 

Læs mere om: