Annonce
Tips & idéer

3 skønne ideer til din juledekoration

Der går ikke længe, før mørke og kolde morgener pludselig bliver hyggelige. Ventetiden op til juleaften er noget særligt, og traditionerne starter allerede 1. december, når kalenderlyset begynder at tælle ned. Hold styr på ventetiden med en flot hjemmelavet dekoration, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Juledekorationen danner centrum på spisebordet og er med til at skabe den traditionsrige hygge hver dag i december måned. Her får du inspiration til tre forskellige juledekorationer, du selv kan lave.

Den klassiske juledekoration


Sæt en stor oasisblok på en sort skifferplade eller en bakke. Sæt lysestagen ned i oasisblokken, så den øverste kant af stagen flugter med toppen af blokken. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken type julegrønt der skal pynte i dekorationen. På billedet er der brugt pudemos, hekselyng, grankviste, kogler og gåsegrene. Sæt til sidst kalenderlyset i lysestagen. Hvis du vil gøre dekorationen mere festlig, kan du spraymale pynten og drysse glimmer på.
Sara kalenderlys, hvid/sølv, 169 kr. Se mere her.

Enkel med et moderne tvist


Skift julens traditionelle gran ud med friske grønne eukalyptus, hvis du vil have en mere moderne dekoration. Eukalyptus tørrer pænt og holder sig derfor flotte hele december. Læg et par kviste på en bakke sammen med en glasskål med kogler eller farvede julekugler og kalenderlyset i en stilren stage. Nemmere bliver det ikke.
Sara kalenderlys, hvid/guld,  169 kr. Se mere her.

Rustikt og hyggeligt


Gå en tur i skoven for at samle pynt til din dekoration, og find en træbakke frem fra gemmerne. Kogler og store nålefyrskviste fungerer særligt godt, når du skal skabe julestemning. Du kan blande kogler og kviste i bunden af bakken eller samle koglerne i en glasvase sammen med en lille stemningsfyldt lyskæde ved siden af kalenderlyset.
Sara kalenderlys,  hvid/romantic, 169 kr. Se mere her.
 

Om Sirius’ led-kalenderlys

Med Sara led-kalenderlyset fra Sirius kan du holde den klassiske tradition ved lige og opnå samme stemning som med et traditionelt kalenderlys. Fordelen ved led-kalenderlyset er, at du både kan følge med i dagene og samtidig undgå bekymringer om brandfare og usunde partikler. Led-stearinlyset er lavet af ægte stearin og har en naturtro bevægelig flamme. Med blot et enkelt klik på fjernbetjeningen kan du komme i gang med at tælle ned til juleaften. Læs om Sirius juleinteriør her.

 

Læs mere om: