Boligreportager

Bolig: Små løsninger med stor effekt

Sidsel Garsdal Lykke har med ganske små ændringer som nye greb på køkkenlågerne indrettet sin og familiens lejlighed til et funktionelt og familievenligt hjem i skandinavisk stil. For når man som hun er kreativ og har en sikker stil, er dyrt design og omfattende renoveringer helt overflødigt.

HVEM?
Sidsel Garsdal Lykke, skolelærer og PR- og kommunikationsmedarbejder hos Stolbjerg Copenhagen, og Sidsels mand, Jakob, som er skoleleder, og deres børn, Carmen på otte år og Bror på fire. Følg Sidsel på Instagram: @sidsel.garsdal og @copenhagennotes
 
HVAD?
Andelslejlighed på 150 m² i to plan.
 
HVOR?
Østerbro i København.
 
 
4 tips til den lækre, prisvenlige stil
  • Led efter muligheder i det, der allerede er. Måske skal der bare nye greb på et møbel eller på skabslågerne for at give stilen et løft. Eller du kan ændre ved looket på en stol med et skind eller en ny pude.
  • Gå efter møbler med et råt look i en enkel, klassisk stil. Så kan du altid sætte detaljer til, som bløder stilen op, f.eks. blomstrede tekstiler og rosa nuancer.
  • Sælg ting videre, når du bliver træt af dem. Lej en loppestand, eller sæt tingene i Dba.dk, så de kan finde et nyt hjem.
  • Vælg gerne unikt boligtilbehør, som ikke alle andre har – det går ikke af mode så let som nye ting.

Få 13 nr. af femina + 3 Kähler Hammershøi vaser for kun 348 kr.

KOM MED INDENFOR I DEN LÆKRE LEJLIGHED I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Små løsninger med stor effekt

 

Læs mere om: