Boligreportage Michala Wiesneck
Boligreportager

Bolig: Indrettet med fund fra hele verden

Designer Michala Wiesneck kalder sig selv for en nomade, og lige så længe hun kan huske, har hun haft etniske fund med sig hjem i kufferten fra sine mange rejser. Det gør hendes hjem til en hel lille opdagelsesrejse i sig selv.

HVEM
Michala Wiesneck, 49 år, chefdesigner og ejer af M·Wiesneck, og hendes søn Tobias. Se mere på MichalaWiesneck.com og på Instagram, @michalawiesneck
 
HVAD
Lejlighed på 200 m².
 
HVOR
Frederiksberg.
 
 
4 tip til den etniske stil
  • Rejs, rejs, rejs! Det er mere autentisk at finde tingene rundtomkring i verden end at købe dem i det nærmeste møbelhus.
  • Begynd med små ting, du kan have i håndbagagen. Når du er blevet lidt mere modig, kan du købe større ting. Vær opmærksom på, at det er forholdsvis billigt at fragte ting med f.eks. DHL.
  • Vær tro mod dig selv, og lad være med at hoppe med på den seneste indretningsbølge. Hvis du er vild med Japan, så følg den stil, uanset om trenden er til det asiatiske look eller ej.
  • Hvis du samler på ting i mange forskellige stilarter, er det en god idé at sortere dem efter farver. Det skaber ro, og du undgår, at dit hjem kommer til at ligne et forvirrende loppemarked.

Her shopper Michala

Loppemarkedet ved Clignancourt i Paris er et mekka af gode fund.
eBay.com – brug søgeord som ”vintage-skulpturer”, ”kunst” og ”pianosjaler”. Faktisk jo mere nørdet og snævert du søger, jo bedre.
PierreFrey.com – Michala elsker den franske stofdesigner Pierre Frey og hans sans for mønstre.
 
KOM MED INDENFOR I LEJLIGHEDEN I GALLERIET HERUNDER

Galleri: Indrettet med fund fra hele verden

 
 

 

Læs mere om: