https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/marts/mikeandersenprim.jpg
Selvudvikling

Meget mere Mike, tak!

12. marts 2013
af Lonnie Kjer
foto: PR
”Mit liv er på scenen,” siger manden, der synger og spiller landet i knæ. Nu lægger han Tivoli ned. Med guitar i Glassalen og sange, der rammer, hvor de skal. Velkommen til en magisk, musikalsk aften. For Mike – og for dig. For du skal med …

"Jamen, jeg er da ikke til blues," tænker du måske? Jooo, det er du nu nok, når du først har tjekket Mike Andersen ud. Ham gider du godt møde ... musikalsk og personligt! Det første får du chancen for inden længe, og det sidste blev - i denne omgang - min fornøjelse. Og dét var det! Tjekket og tiltalende. Med cola i glasset og et stykke fra rock'n'roll-klichéen, som vi kender den … med tågede blues-klubber, langhårede mænd og langt fra musikalsk opdatering. Sådan er det bare ikke med Mike Andersen. Publikummet tæller - også - masser af kvinder, den gamle musik får nyt liv, og manden selv er alt andet end indadvendt musiker, der spiller sange for sig selv på scenen. Alligevel er der et stykke vej fra livet på de små, danske, svedige musikscener, hvor han slår sine musikalske folder hver eneste weekend - og til Tivoli. For scenen og rammen er sat - og er en anden end sædvanligt - når han sparker døren til den gamle have og den smukke Glassalen ind d. 5.april.

Musik, magi ... og Mike!
"Det er klart en drengedrøm, der går i opfyldelse," siger Mike Andersen til Oestrogen.dk og ligner en knægt, der har svært ved vente med at pakke gaven ud. Det har vi andre da sådan set også. For det bliver en koncert ud over det sædvanlige, lover hovedpersonen selv, der selvfølgelig medbringer sit mere end almindeligt velspillende band.
"Jeg har jo det der klassiske barndomsbillede af Tivoli som et helt særligt sted at være. Det er det stadigvæk, og derfor skal vores aften derinde ikke være som nogen anden aften," fortæller drengen fra Sønderjylland, der husker barndomsturene til Tivoli og København som det, det var … en dagsrejse. Fuld af magi. Og dét bliver omdrejningspunktet, når Mike og bandet slippes løs i nye omgivelser. Sammen med musikken, selvfølgelig. Og Mike Andersen i centrum. Ingen af delene har man rigtig lyst til at slippe uden om, vel? Ses vi i Tivoli?

Læs også