https://imgix.femina.dk/media/article/q_fb-banner_484x252.jpg
Selvudvikling

Bliv gratis medlem af MitQ og få fede fordele og rabatter

8. september 2015
af Redaktionen
Bliv gratis medlem af MitQ og få en masse fede fordele der bl.a. tæller eksklusive forsalg til koncerter, ubegrænset adgang til de bedste magasiner på mobil og tablet og rabat på billetter til velvære-messen ”Sund Livsstil”.

Bliv medlem af MitQ Qs gratis fordelsprogram til alle vores dejlige læsere, så I kan få endnu mere ud af magasinet og blive forkælet lidt ekstra. Hver måned er der nye, spændende tilbud og fordele. Denne måned kan du som medlem få glæde af disse fede fordele og rabatter:

Vind koncertbilletter til et helt år

Som medlem af MitQ kan du deltage i konkurrencen om to billetter til ALLE Livenations koncerter i et helt år, så længe de spiller i Danmark. Du vinder to billetter til alle koncerterne i Danmark, så du ikke skal nyde koncerten alene, men kan dele oplevelsen med din kæreste, veninde, mor eller kollega. Skynd dig at tilmelde dig MitQ nu, da konkurrencen kun varer indtil november.

Læs også: Makeup-guide: Få Cameron Diaz' makeup-look

Få adgang til koncertbilletter før alle andre

Som medlem af MitQ kommer du forrest i køen til en masse koncerter i Danmark. Du bliver inviteret til forslag på alle Livenations koncerter der afholdes i Danmark, så du kan sikre dig en billet til alle de bedste koncerter før alle andre, og være sikker på at høre din yndlingsmusiker live.

Spar 50% på din billet til ”Sund Livsstil”-messen

Er du interesseret i sundhed og velvære? Så er det da lige noget for dig at tage til den store ”Sund Livsstil”-messe i Øksnehallen i København fra d. 25.-27- september, hvor du kan gå på opdagelse i en masse stande der bl.a. byder på håndlæsning, massage, BMI-måling og selvfølgelig en masse smagsprøver på lækkert økologiske mad. Som medlem af MitQ får du 50% rabat på din billet.

Læs også: Her er de bedste dagcremer

Adgang til de bedste magasiner på din smartphone og tablet

Med Pling får du ubegrænset adgang til da bedste magasiner fra Aller Media. Læs f.eks. Q, Femina, Mad! og Elle direkte på din smartphone og tablet, og læs dem når du vil og hvor du vil. Pling koster 99 kr. om måneden, men du får første måned gratis.

MitQ er et gratis fordelsprogram der giver der dig attraktive tilbud og rabatter på fede oplevelser. Du binder dig ikke til noget, og kan altid melde dig ud, hvis du ikke synes det er noget for dig.

Tilmeld dig MitQ lige her og få fordele allerede nu - det koster dig ingenting

Læs også