https://imgix.femina.dk/media/439a513dc6a2416a9cad6d2190e15305.jpg
Stil

Christiane Schaumburg-Müller lancerer feminin undertøjsserie

11. maj 2012
af Charlotte Hallbæck
Skuespilleren og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller er ikke kendt for at sidde stillle, og nu har hun kastet sig over endnu et projekt: Undertøjs- og homewear-serien Loved by CSM, som du snart kan købe i din lokale dagligvareforretning

Christiane Schaumburg-Müllers nye undertøjsserie hedder Loved by CSM og består af både hyggeligt homewear og undertøj i bløde materialer og blide pastelfarver - alt sammen til fornuftige priser.

Christiane Schaumburg-Müller er selv til det romantiske look, og det afspejler sig i hendes kollektion af toppe og trusser med delikate blonder og feminine mønstre. Samtidig elsker hun hjemlig hygge og følelsen af bare at kunne være sig selv, når hun skal slappe af derhjemme.

- Når jeg kommer hjem efter en lang dag, har jeg brug for at trække i noget behageligt, der føles godt på min krop. Derfor har jeg lavet min nye serie til alle kvinder, der har det på samme måde, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Christiane Schaumburg-Müller har udviklet Loved by CSM i samarbejde med Retailers-Europe og Kvickly, og mærket forhandles i 78 Kvickly-butikker landet over fra uge 20 samt i netbutikken coop.dk fra uge 25. Priserne ligger fra 50-130 kroner.

Se mere på: www.lovedbycsm.dk

Få et smugkig på udvalgte styles fra Christianes nye undertøjsserie her:

Læs også