Lammeculotte med cocucoussalat
1. marts 2012Bulgur er lavet på hvede og er noget af det nemmeste at tilberede. Vil du være helt sund, kan du erstatte med kogt quinoa.
1 lammeculotte, ca. 400 g
lidt olie til stegning
2 fed knuste hvidløg
salt
saft og skal af 1 økologisk citron
2 spsk. olivenolie
1½ dl couscousgryn
2 dl kogende vand
salt
ENDVIDERE:
100 g babyspinat
100 g feta
olivenolie
100 g sorte oliven
salt og peber
1 rødløg i tynde skiver
Brun culotten i olie på en varm pande. Læg hvidløgene på panden, og krydr med salt. Steg culotten i 15-20 minutter, eller til den har en kernetemperatur på 64-67° eller mere, hvis du ikke vil have den rosa.
Kom imens fintrevet citronskal, citronsaft, olivenolie, couscousgryn, kogende vand og salt i en skål, og dæk den helt tæt med husholdningsfilm. Lad det trække i 10 minutter. Rør i couscoussen med en gaffel, og smag til.
Vend spinat, fetabrud, lidt olivenolie, oliven, salt og peber og couscous forsigtigt sammen, og servér straks med skiver af lam.
TIP: Hvis du ikke er til lam, kan du stege en lille roastbeef.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER