https://imgix.femina.dk/media/98aa99351cc6428c9a578cc3e3b68cfa.jpg
Mad

Hakkebøffer med sellerislaw

24. november 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med sellerislaw. Få opskriften her

Nem hverdagsmad, og den sprøde sellerislaw er skøn. Har du ikke tid til at skære grøntsagerne i julienne, kan du rive dem groft.

3 løg
olie til stegning
salt

SELLERISLAW:
1 dl drænet yoghurt
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. sukker
1 spsk. æbleeddike
¼ knoldselleri i julienne
1 æble i julienne
½ bundt bredbladet persille, plukket

ENDVIDERE:
300 g hakket oksekød
olie til stegning
salt og peber

TILBEHØR:
kogte kartofler

Snit løgene i tynde både, og steg dem i lidt olie på en middelvarm pande. Lad løgene stege stille og roligt i 10-15 minutter, til de er gyldne og bløde. Smag dem til med salt.
Rør yoghurten med sennep, sukker og eddike. Vend æble og selleri med yoghurtdressingen. Vend persillen i lige inden servering.
Form kødet til bøffer, og steg dem i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Anret hakkebøfferne toppet med løg, og servér straks med slaw og kartofler.
TIP: Slawen passer også super godt til fisk. Spar 10-15 minutters tilberedningstid torsdag ved at koge ekstra kartofler i dag.

Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d82042235f0b48a0a17fdf2637d95fc3.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/8f48657d973b49098733f15196bdfbf5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/43075a89a1dd4f3090d19bed25e69e51.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/966d1a99e6584596b9a192528928fc74.jpg

Læs også