https://imgix.femina.dk/media/ff4eb725961546c1ab0cdacfa77d9e6b.jpg
Mad

Stegte nudler og tofu

10. oktober 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er stegte nudler og tofu. Få opskriften her

75 g brede nudler
250 g fast tofu
lidt olie til stegning
2 fed hvidløg i tynde skiver
200 g broccoli i små buketter
2 tsk. sukker
2 æg, piskede
4-5 spsk. soja
saft af 1 limefrugt
½ bundt forårsløg, hakkede
50 g hakkede peanuts

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af i en si.
Skær tofuen i terninger, og rist den i lidt olie på en varm pande. Kom hvidløg og broccoli på efter et par minutter. Lad det stege med i 3-4 minutter. Tilsæt sukker og nudler. Skub grøntsager og nudler til side på panden. Kom en smule mere olie på panden, og steg æggene ved siden af grøntsagerne. Bland det hele sammen, og smag til med soja og limesaft. Vend forårsløgene i, og servér straks. Top med peanuts.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/429d6dfa08844e9b8ae0fa596fd33cbf.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/6fc72ce40df846648b3afa8c35700397.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/64eda67703e6472e9eb80edc05a4b737.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/99ffd063ed9e4833a9e85cfe468e4d97.jpg

Læs også