https://imgix.femina.dk/media/fb1ae6de88024a19844bcd6abf702c37.jpg
Mad

Pasta med svampe og pecorino

19. september 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med svampe og pecorino. Få opskriften her

400 g blandede svampe, f.eks. østershatte, champignoner, kantareller
olivenolie
3 fed hvidløg i tynde skiver
salt og peber
1 tsk. fintrevet økologisk citronskal

ENDVIDERE:
250 g frisk båndpasta
salt
revet pecorino

TILBEHØR:
100 g blandet salat
1 rødløg i tynde skiver
olie og eddike

Sæt vand over til pasta.
Skær eller pluk svampene i mindre stykker. Rist dem i olivenolie på en stor, varm pande. Kom hvidløg ved, og lad begge dele blive let gyldne. Krydr med salt, peber og citronskal.
Kom pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, og lad den koge, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Kom pastaen på panden sammen med svampene, og vend det hele sammen. Tilsæt evt. en smule af kogevandet. Smag til med salt og peber, og servér straks toppet med revet pecorino. Giv salat til, toppet med rødløg og krydret med olie, eddike, salt og peber.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/321c4766c8c64144977ca5c6e2b81266.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/68cf2d055c0d426b81df744d49ba0b74.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/82cc072aad0b4d948e70687a907f22c2.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/8d86c22a409d4fecb5a64a7366424738.jpg

Læs også