https://imgix.femina.dk/media/03bde92b1b07420b99ee2d4d65d46f9c.jpg
Mad

Pasta a la saltimbocca

27. juni 2011
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta a la saltimbocca. Få opskriften her

150 g tørret pasta, f.eks.
tripoline eller spaghetti
vand + salt

ENDVIDERE:
1 pakke parmaskinke, ca. 90 g
olivenolie
250 g kalvekød i strimler
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 lille håndfuld salvieblade
½ dl masala, sherry el. hvidvin
salt og peber
revet parmesan

TILBEHØR:
100 g blandet salat
200 g små tomater, halverede
1 rødløg i tynde skiver
salt og peber
olivenolie og balsamico

Kog pastaen i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn kogevandet fra, men gem lidt.
Klip imens skinken i stykker, og rist den i en stor, varm gryde i en smule olivenolie. Kom kalvekødet ved, og steg det ved meget høj varme, så skinken bliver sprød, og kødet brunes. Tilsæt hvidløg og salvie, og derefter vin. Lad det lige koge op. Kom pastaen i, og vend det hele sammen. Tilsæt evt. lidt af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber. Anret med parmesan, og servér straks med en stor salat af salat, tomater, løg og olie-eddike.
Opskriften er til 2 personer.

OBS: HUSK AT SÆTTE 200 GRAM KIKÆRTER I BLØD TIL TIRSDAG!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/fa90ea4d79ca49928c30f86eae72bb0c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/7fc5a219887143208a7902d8984af230.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0fc51241489f4cbaba698512d1922501.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d36147e67ab84c34a2b7d272bcebeae6.jpg

Læs også