https://imgix.femina.dk/media/98424b3df08a48f7b930e82ae1796594.jpg
Mad

Ristet torsk med dampede porrer

29. november 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er ristet torsk med dampede porrer. Få opskriften her

300 g torsk med skind, uden ben
lidt olie til stegning
2-3 porrer
2 dl vand
1 spsk. smør
salt
50 g smuttede mandler
TILBEHØR:
500 g ristede kartofler
citronbåde
Skær porrerne i aflange stykker, og skyl dem grundigt. Kog vand, smør og salt op, og damp porrerne i 3-4 minutter. Kom mandlerne i det sidste minut.
Del torsken i to pæne stykker, og rist dem med skindsiden nedad i lidt olie på en varm pande. Lad dem stege næsten færdige på skindsiden. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt.
Anret torsken på dampede porrer, og servér med ristede kartofler og citronbåde.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/20bed18faa0a48ea914a7f7e793eadbf.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a95ffc552f6b4e078b211ce8896749b4.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/eafdb11bfec34e73982174e9e5fc8904.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ef273078fc7848d49f1efa8d13b947a3.jpg

Læs også