https://imgix.femina.dk/media/8c1110dcfc4b4e18968730c8c9e96f65.jpg
Mad

Spaghetti med rejer og basilikum

15. november 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er spaghetti med rejer og basilikum. Få opskriften her

250 g spaghetti
salt
3 fed hvidløg i tynde skiver
¼ dl olivenolie
125 g store rejer (frosne fra bæredygtigt opdræt)
fintrevet skal af 1 økologisk
citron
salt og peber
½ bundt basilikum, hakket
50 g ristede pinjekerner
TILBEHØR:
100 g blandet salat
olie og eddike
Kog spaghettien i rigeligt, saltet vand, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Rist imens hvidløgsfeddene i olie i en dyb pande eller stor gryde. Kom rejer og spaghetti i, og lad det koge op. Tilsæt citronskal og ca. ½ dl kogevand fra pastaen. Smag til med salt og peber. Tag panden af varmen, og vend basilikum og pinjekerner i. Servér straks med salat som tilbehør.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/92248d33faf54850bcb461ac48c250db.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/44201fcb4109436cbab7fffc60eb8cc8.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/529913ebedc94a90b2389d69f45ecf7f.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/c49bbc3c98cb445782d1e446d75639b4.jpg

Læs også