krebsehalesalat
Mad

Krebsehalesalat med safran og abrikoser

7. februar 2022
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Prøv denne lækre salat, der både er lidt spicy og lidt sød i smagen - krebsehalerne kommer virkelig til deres ret. Du kan naturligvis servere på rugbrød, hvis du foretrækker det.
6 personer

Krebsehalesalat

  • 6 skiver hvidt/lyst brød
  • 150 g krebsehaler

Dressing

  • 250 ml græsk yoghurt 10 %
  • fintrevet skal af 1 økoappelsin
  • 6 tørrede abrikoser skåret i strimler
  • 3 spsk. fintskåret dild
  • 0,1 g safran
  • havsalt og friskkværnet peber

Pynt

  • brøndkarse
  • chili

Sådan laver du krebsehalesalat

  1. Stik hver brødskive ud i en cirkel med en udstikkerform eller et glas med en diameter på 5 cm. Rist brødene gyldne på begge sider. Lad krebsehalerne dryppe fri for væske.
  2. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend krebsehalerne i.
  3. Anret på ristet brød, og pynt med fintskåret chili og brøndkarse.

Læs også