https://imgix.femina.dk/media/article/1421-rabarbermuffins.jpg
Mad

Rabarbermuffins med kokos og jordbær

28. maj 2014
af Carsten Kyster
Foto: Columbus Leth
I stedet for flødeskum kan du toppe rabarbermuffins med skyr eller cremefraiche rørt med vaniljekorn

Rabarbermuffins med kokos og jordbær

Antal: 12 stk. Tid: 20 min. Bagetid: 15 min. INGREDIENSER - RABARBERMUFFINS 100 g kokosmel 250 g hvedemel 250 sukker 3 tsk. bagepulver 3 æg 1½ æggehvider ca. 250 g rabarber 24 muffinforme af papir TIL SERVERING 200 g jordbær 2 dl piskefløde

Opskrift - rabarbermuffins med kokos og jordbær

1. Rabarbermuffins: Tænd ovnen på 175°. Rør kokosmel, hvedemel, sukker, bagepulver, æg og æggehvider sammen til en jævn dej. Rens rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker. Vend dem i dejen. Sæt muffinformene dobbelt oven i hinanden, og fordel dejen i formene. Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter. Lad rabarbermuffins køle helt af på en bagerist. 1. Servering: Rens jordbærrene, og skær dem i skiver. Pynt rabarbermuffins med flødeskum og jordbær, og servér straks. PRØV OGSÅ: Medaljer med rabarbercreme

Læs også